#EU4AnimalWelfare - 5th vergadering van die EU-platform - die berekening van prestasies

| Junie 17, 2019

Op Maandag 17 Junie sal Gesondheids- en Voedselveiligheidskommissaris Vytenis Andriukaitis deelneem aan die vyfde vergadering van die EU-platform vir die welsyn van diere.

Die platform is in Junie 2017 bekendgestel. Dit word nou as 'n sentrale forum vir lidstate en belanghebbendes erken om inligting en goeie praktyke te deel. Voor die vergadering het kommissaris Andriukaitis beklemtoon: "Die prestasies van die platform is aansienlik en ek prys die werk en toewyding van die lede van die Platform wat die afgelope paar jaar beslis bygedra het om die welsynstoestande van miljoene diere in die EU te verbeter."

Die agenda van die komende platform bevat aanbiedings oor die subgroepe van die Kommissie oor diere vervoer en die welsyn van varke, asook die prestasies van die 'inisiatiewe' wat deur lede geskep is. Die Kommissie sal ook die Evalueringsroete van die Dierewelsynstrategie en die resultate van die EU-gekoördineerde Beheerplan oor die aanlynverkope van katte en honde aanbied.

Die vergadering sal op die web gestroom word hier afgelaai word en op EbS (by 9h30 CET). Meer inligting oor die belangrikste dierewelsyns-prestasies beskikbaar hier afgelaai word. #EU4AnimalWelfare.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Animal vervoer, Dierewelsyn, Voëls & Habitatrichtlijn, EU, Europese Kommissie

Kommentaar gesluit.