Samesmeltings: Kommissie maak die verkryging van alleenbeheer oor Sotheby's deur #NextAlt skoon

| Augustus 29, 2019

Die Europese Kommissie het kragtens die EU-samesmeltingsverordening die verkryging van die uitsluitlike beheer oor Sotheby's in Amerika deur Next Alt SARL van Luxemburg goedgekeur. Sotheby's is 'n makelaar van fyn en dekoratiewe kuns, juweliersware en versamelstukke wat wêreldwyd aktief is. Next Alt is die persoonlike hoedanigheid van mnr. Drahi, wat die Altice-groep beheer. Die Altice-groep is wêreldwyd aktief in die verskaffing van 'n reeks telekommunikasie-, inhoud-, media-, vermaak- en advertensiedienste. Die Kommissie het tot die gevolgtrekking gekom dat die beoogde verkryging geen mededingingskwessies sou veroorsaak nie, omdat die aktiwiteite van die maatskappye nie oorvleuel nie. Die transaksie is ondersoek volgens die vereenvoudigde samesmeltingsprosedure. Meer inligting is beskikbaar op die Kommissie kompetisie webwerf, in die openbare geval registreer onder die saaknommer M.9457.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , ,

kategorie: 'N Voorblad, Besigheid, EU, Europese Kommissie, samesmeltings

Kommentaar gesluit.