Samesmeltings: Kommissie onttrek die verkryging van die transmissieoperateur vir die Galloper buitelandse windpark deur #DTC en #IRCP

| Augustus 29, 2019

Die Europese Kommissie het ingevolge die EU-samesmeltingsverordening die verkryging van gesamentlike beheer oor Diamond Transmission Partners Galloper (Holding) Limited deur Diamond Transmission Corporation Limited (“DTC”) en InfraRed Capital Partners Limited (“IRCP”) goedgekeur, Verenigde Koninkryk. Diamond Transmission Partners Galloper is die beheermaatskappy van die Offshore Transmission Owner vir die Galloper offshore windpark, wat aktief is in die oordrag van elektrisiteit van hierdie windpomp na die Britse nasionale landstelsel vir elektrisiteitstransmissie. Diamond Transmission Partners Galloper word tans slegs deur DTC beheer. DTC is 'n beheermaatskappy met aktiwiteite in die elektrisiteitsoordragsektor. IRCP is 'n beleggingsbestuursfirma vir infrastruktuur wat aktief is in finansiële advies en beleggings namens beleggingsfondse bestuur. Die Kommissie het tot die gevolgtrekking gekom dat die beoogde verkryging geen mededingingskwessies sou veroorsaak nie, omdat die aktiwiteite van die maatskappye nie oorvleuel nie. Die transaksie is ondersoek volgens die vereenvoudigde samesmeltingsprosedure. Meer inligting is beskikbaar op die Kommissie kompetisie webwerf, in die openbare geval registreer onder die saaknommer M.9472.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Besigheid, EU, Europese Kommissie, samesmeltings

Kommentaar gesluit.