#Romania - Beter #DrinkingWater in #Cluj en # Sălaj danksy die samehorigheidsbeleid

| September 4, 2019

Die Cohesion Fund belê € 275.7 miljoen vir beter drinkwatervoorsiening en opgegradeerde afvalwater- en behandelingsdienste in die Cluj- en Sălaj-provinsies, Noordwes-Roemenië. Danksy hierdie EU-befondsde projek, sal byna 240,000 inwoners beter drinkwater geniet. Karmenu Vella, kommissaris van die omgewing, maritieme aangeleenthede en visserye, het gesê: “Almal moet toegang hê tot goeie drinkwater. Met hierdie samehorigheidsprojek belê die EU vir die gesondheid en lewensgehalte van ons burgers, terwyl die omgewing beskerm word en waterverliese verminder word. Dit is 'n goeie voorbeeld van wat die EU vir u kan doen. 'Die projek sal die plaaslike aansluitingssyfer vir watervoorsiening van 79% tot 95% verhoog. Werke sal die voorsiening van drinkwater uitbrei met behulp van bronne wat mikrobiologies beheer word. Dit bevat ook opgraderings by die waterbehandelingsaanleg in Gilău, die rehabilitasie van die ondergrondse waterbron Florești in Cluj en die konstruksie of heropbou van byna 1,550 km netwerke. Die projek moet in Julie 2023 voltooi wees.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, EU, Europese Kommissie, Roemenië, water

Kommentaar gesluit.