Europese Kommissie baan weg vir veilige, veilige en groen #Drone operasies

| Maart 15, 2019

Die Kommissie het algemene reëls van die EU ingestel om tegniese vereistes vir dronke te stel. Hulle sal funksies en vermoëns stel wat drones moet hê om veilig te vlieg, en terselfdertyd help om belegging en innovasie in hierdie belowende sektor te bevorder.

Die nuwe reëls bou voort op nasionale reëls wat in plek was en bied nou 'n geharmoniseerde raamwerk in die Europese Unie. Vervoer Kommissaris Violeta Bulc het gesê: "Hierdie besluit is noodsaaklik vir die verdere ontwikkeling van die Europese drone sektor. Ons ondersteun die ontwikkeling van hierdie nuwe tegnologieë en dienste, wat noodsaaklik is vir die digitalisering en verkoeling van die Europese ekonomie. Ons moet egter veral verseker dat dit veilig is vir ander lugruimgebruikers en mense op die grond. Die reëls wat vandag aangeneem word, is 'n eerste bousteen vir 'n omvattende reeks reëls wat veilige, veilige en groen dronkbedrywighede in die Europese Unie sal verseker. "

Die aanpak van die Commissie, met die steun van die Europees Agentschap vir die veiligheid van die Aviasie, is om die hoogste veiligheidsnormen vir bemande luchtvaart ook vir drones te bewerkstellig. Die reëls is gebaseer op 'n beoordeling van die risiko van operasie en tref 'n balans tussen die verpligtinge van drone vervaardigers en operateurs in terme van veiligheid, respek vir privaatheid, die omgewing, beskerming teen geraas en sekuriteit.

Byvoorbeeld, nuwe drones moet individueel identifiseerbaar wees, sodat die owerhede 'n bepaalde dronk kan spoor indien nodig. Benewens die tegniese vereistes vir drones wat vandag aanvaar word, is die voorneme om voorsiening te maak vir die werking van drones.

Die reëls sal betrekking hê op elke operasie tipe, van diegene wat nie vooraf toestemming verlang nie, aan diegene wat gesertifiseerde vliegtuie en operateurs behels, sowel as minimum vereiste vlieënieropleidingsvereistes. Vandag se aanneming dra by tot 'n groot lewerbare onder die Kommissie se Lugvaartstrategie vir Europa wie se hoofdoel is om die mededingendheid van die lugvaartbedryf van die EU te ondersteun en sy globale leierskap te versterk.

Vind asseblief meer inligting hier afgelaai word.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Verdediging, Drones, EU, Europese Kommissie

Kommentaar gesluit.