Bel vir bod vir die moderne slaweriefonds # Albanees-program

| Augustus 12, 2019

Die Britse ambassade Tirana nooi projekte vir befondsing vir die Modern Slavery Fund Albania-program vir die 2019-2021 uit. Aansoeke aanvaar tot 6 September 2019.

947 Albanese burgers is in 2018 na die UK's National Referral Mechanism (NRM) verwys, wat Albanië die tweede hoogste land van moontlike slagoffers in die Verenigde Koninkryk maak. In Oktober 2018 het die minister van misdaad, beveiliging en kwesbaarheid aangekondig dat die UK tot Maart 2 tot £ 2021 miljoen ten minste £ XNUMX miljoen sal spandeer om moderne slawerny aan te pak. Die Britse regering (die owerheid) is op soek na 'n konsortium van organisasies om in Albanië saam te werk om hierdie program te lewer.

Doelwit

Die suksesvolle konsortium sal 'n werkprogram lewer om moderne slawerny uit Albanië aan te pak deur kapasiteitsbou vir plaaslike strafregtelike amptenare te voorsien, geteikende strategiese kommunikasieveldtogte en ondersteuning vir slagoffers en individue wat die gevaar loop om handel gedryf te word.

Opsomming van vereistes

Die program sal die volgende gebiede dek:

 • Ondersteuningspakkette vir slagoffer. Byvoorbeeld: om op langtermynherintegrasie te fokus, om slagoffers te help om onderwys en werkverskaffing te verminder om kwesbaarhede te verminder.

 • Ondersteuning vir individue wat die risiko loop om handel te dryf. Byvoorbeeld: ondersteuning vir onderwys en indiensneming om te voorkom dat mense in die eerste plek handel gedryf word.

 • Bewysgebaseerde en doelgerigte strategiese kommunikasie- en voorkomingsveldtogte. Byvoorbeeld: navorsing om teikengemeenskappe en kwesbaarhede verder te identifiseer, gevolg deur loodskommunikasie-aktiwiteit om die risiko van mensehandel te verminder.

 • Kapasiteitsbou vir plaaslike amptenare vir strafregspleging. Byvoorbeeld: opleiding vir plaaslike amptenare vir strafregspleging (regters, advokate, aanklaers) om hulle te ondersteun om hierdie sake effektief te hanteer.

  Programbestuur en aflewering

Die program word aangebied deur 'n konsortium, gelei deur 'n multilaterale organisasie, 'n koalisie waaronder verskeie vennote saamwerk onder 'n konsortiumreëling. 'N Multilaterale organisasie sal die' hoofvennoot 'wees, en die toekenningsooreenkoms met die Buitelandse en Statebondskantoor onderteken en optree as die leier van die konsortium, terwyl ander vennote aan die implementering as' implementeringsvennote 'deelneem. Die hoofvennoot kan ook 'n deel van die program implementeer.

Die konsortium moet een hooforganisasie benoem wat aanspreeklik sal wees teenoor die Buitelandse en Statebondskantoor vir die gebruik van die fondse en wat verantwoordelik sal wees vir die toekenning van toekennings met ander konsortielede. Die hoofvennoot dra die volle wetlike en finansiële verantwoordelikheid vir die aksie en sal toesien dat alle implementeringsvennote die verpligtinge van die subsidie-ooreenkoms nakom.

Die konsortiumleier is verantwoordelik vir die algehele bestuur van die konsortium, insluitend die finansiële bestuurskapasiteit en hoe die konsortium die risiko's, insluitend fidusiêre risiko's, bestuur en versag, en kwesbare mense beskerm en beskerm. Die hoofvennoot sal 'n vennoot met beveiligingskundigheid benoem wat advies kan gee oor die organisasies wat die bestuur van reëlings beskerm. Die konsortiumleier sal 'n multilaterale organisasie wees. Ander konsortiumlede kan ander soorte organisasies wees, soos nie-regeringsorganisasies.

geografiese omvang

Die programaktiwiteit sal in Tirana en die drie grootste noordelike distrikte van herkoms gefokus word vir potensiële slagoffers van mensehandel wat in die Britse nasionale verwysingsmeganisme geïdentifiseer is - Diber, Shkoder en Kukes. Waar toepaslik, byvoorbeeld wanneer slagoffers gerehabiliteer / herintegreer, kan aktiwiteite in ander dele van Albanië plaasvind.

Assessering

Aanbiedings word volgens die volgende kriteria beoordeel:

 • Belyning met bogenoemde prioriteite en uitkomste;

 • uitkomste is binne die befondsingstydperk haalbaar;

 • duidelike moniterings- en evalueringsprosedures;

 • volhoubaarheid wat toon dat die voordele van die projek voortduur nadat die befondsing beëindig is datODA geskik is vir bevordering van geslagsgelykheid;

 • sterk risiko en finansiële bestuur, insluitend die oorweging van die beveiliging van risiko's, en;

 • totale waarde vir geld.

Hoe om te bie

Stuur 'n e-pos as u wil aansoek doen erjola.foto@fco.gov.uk deur 6 September 2019.

Sorg dat alle gedeeltes van die vorm voltooi is. Kontak ons ​​gerus indien u vrae het oor die aspek van die bodproses. Die suksesvolle projekvoorstel moet teen die einde van September in kennis gestel word.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Albanië, EU

Kommentaar gesluit.