Verbinding met ons

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - Die groeiende gebruik van kunsmatige intelligensie

gepubliseer

on

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - Verlies aan privaatheid deur 'track & trace'

gepubliseer

on

Met die verspreiding van COVID-19, benut sommige regerings die geleentheid om dele van die demokrasie af te breek. Verlies aan privaatheid deur middel van 'track & trace'-stelsels, vertraagde verkiesings en ander misbruik veroorsaak kommer in die Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa en die Armeense parlementslid Vladimir Vardanyan wil strenger beheer sien ...

Lees verder

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - KI en algoritmes op die gebied van strafreg

gepubliseer

on

Letse adjunk Boriss Cilevičs, skrywer van 'n verslag oor die gebruik van kunsmatige intelligensie op die gebied van geregtigheid wat vandeesweek deur die Staande Komitee van die Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa aangeneem word, waarsku Jim Gibbons oor die gevare van vertroue op algoritmes in kriminele regstelsels.

Lees verder

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - COVID-19-pandemie is nie 'n verskoning om demokrasie te verweer nie

gepubliseer

on

 

Die Britse konserwatiewe LP Ian Liddell-Grainger se verslag, waarin geëis word dat die COVID-19-pandemie nie as 'n verskoning gebruik word om demokrasie te verweer nie, is deur die Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa aanvaar. Dit argumenteer. dat regerings nie die pandemie moet gebruik as 'n verskoning vir die verweer van demokratiese regte en die oppergesag van die reg nie. Hy het met Jim Gibbons gesels.

Lees verder
advertensie

Facebook

Twitter

Neigings