Verbinding met ons

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - Verlies aan privaatheid deur 'track & trace'

gepubliseer

on

Met die verspreiding van COVID-19, benut sommige regerings die geleentheid om dele van die demokrasie af te breek. Verlies aan privaatheid deur middel van 'track & trace'-stelsels, vertraagde verkiesings en ander misbruik veroorsaak kommer in die Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa en die Armeense parlementslid Vladimir Vardanyan wil strenger beheer sien ...

advertensie

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - Die groeiende gebruik van kunsmatige intelligensie

gepubliseer

on

Die toenemende gebruik van kunsmatige intelligensie bring die arbeidsmark in gevaar, aldus die Oostenrykse LP, professor Stefan Schennach. Hy wil reëls sien wat die risiko van werkverliese verminder namate die gebruik van robotte toeneem ...

advertensie
Lees verder

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - KI en algoritmes op die gebied van strafreg

gepubliseer

on

Letse adjunk Boriss Cilevičs, skrywer van 'n verslag oor die gebruik van kunsmatige intelligensie op die gebied van geregtigheid wat vandeesweek deur die Staande Komitee van die Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa aangeneem word, waarsku Jim Gibbons oor die gevare van vertroue op algoritmes in kriminele regstelsels.

advertensie
Lees verder

Raad van Europa

Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa - COVID-19-pandemie is nie 'n verskoning om demokrasie te verweer nie

gepubliseer

on

 

Die Britse konserwatiewe LP Ian Liddell-Grainger se verslag, waarin geëis word dat die COVID-19-pandemie nie as 'n verskoning gebruik word om demokrasie te verweer nie, is deur die Parlementêre Vergadering van die Raad van Europa aanvaar. Dit argumenteer. dat regerings nie die pandemie moet gebruik as 'n verskoning vir die verweer van demokratiese regte en die oppergesag van die reg nie. Hy het met Jim Gibbons gesels.

advertensie

Lees verder
advertensie
advertensie
advertensie

Neigings