Verbinding met ons

Biobrandstof

#Taiwan Poog om te veg teen #GlobalWarming sluit

DEEL:

gepubliseer

on

Ons gebruik u aanmelding om inhoud te verskaf op 'n manier waarop u ingestem het en om ons begrip van u te verbeter. U kan te eniger tyd u inteken.

TaiwanFlag_130228In Junie het die temperatuur in Taipei bereik 38.7 grade Celsius, die hoogste in 'n eeu. Nog 'n onlangse anomalie is 'n merkbare afname in die frekwensie van bestendige reënval. In plaas daarvan, Taiwan getref met 'n reeks van stortreën wat veroorsaak dat baie flits vloede, aansienlik beskadig ons infrastruktuur, ekosisteem, asook gewasse. Al hoe meer bewyse toon dat klimaatsverandering is reeds gebeur, skryf mnr Ying-Yuan Lee, Minister van die Environmental Protection Administrasie in die Uitvoerende Yuan van die Republiek van China (Taiwan).

In Junie het die temperatuur in Taipei bereik 38.7 grade Celsius, die hoogste in 'n eeu. Nog 'n onlangse anomalie is 'n merkbare afname in die frekwensie van bestendige reënval. In plaas daarvan, Taiwan getref met 'n reeks van stortreën wat veroorsaak dat baie flits vloede, aansienlik beskadig ons infrastruktuur, ekosisteem, asook gewasse. Al hoe meer bewyse toon dat klimaatsverandering reeds gebeur, skryf mnr Ying-Yuan Lee, Minister van die Environmental Protection Administrasie in die Uitvoerende Yuan van die Republiek van China (Taiwan).

Volgens mnr. Ying-Yuan Lee het onbegrensde ekonomiese groei en oormatige uitlaatgasse gelei tot klimaatsverandering wat die voortbestaan ​​van mense bedreig. "Regerings regoor die wêreld besef dit, en daarom is die kenmerkende Parys-ooreenkoms in Desember 2015 aangeneem, wat alle nasies onder 'n gemeenskaplike saak laat saamtrek wat wêreldwye versagtingsaksies met langtermyndoelstellings aandryf. Klimaatsverandering is waarskynlik die belangrikste saak wat stel die toekoms van die mensdom op die spel. As lid van die internasionale gemeenskap kan Taiwan nie 'n blote toeskouer van hierdie probleem wees nie en moet dit met haalbare oplossings vorendag kom om die naam Formosa, 'pragtige eiland', na te kom.

advertensie

Taiwan het in Julie verlede jaar die Wet op die vermindering en bestuur van kweekhuisgasse ingestel en ons langtermyn-teiken gestel om ons uitstoot teen 50 met minstens 2005% te verminder onder 2050-vlakke. "Daarbenewens besef ons dat dit nodig is om ons energie-doeltreffendheid verder verhoog en energiebesparing bevorder, ons industriële struktuur transformeer, asook ons ​​energievoorsiening diversifiseer deur gebruik te maak van hernubare energie, soos son-, wind-, biogasproduksie deur varkboerderyafval te gebruik, gebaseer op die konsep sirkulêre ekonomie, "voeg hy by Mnr. Ying-Yuan Lee. "Ons verwag dat teen 2025 20% van ons energie uit hernubare energie sal kom. Ons het ook onder die Executive Yuan die kantoor vir energie- en koolstofreduksie gestig waarvan die belangrikste taak is om die algemene nasionale energiebeleid te beplan en omskakeling na nuwer vorms van energie sowel as vermindering van KHG. Die kantoor koördineer pogings tussen regeringsinstansies en vestig ook vennootskappe tussen die sentrale en plaaslike regerings om koolstof te verminder en skoon energie te ontwikkel. '

In haar intreerede vroeër Mei, president Tsai Ing-Wen het dit duidelik gemaak dat Taiwan sal nie afwesig is van die globale pogings om klimaatsverandering te versag en dat haar regering sal gereeld hersien doelwitte om kweekhuisgasvrystellings te sny in ooreenstemming met die ooreenkoms Parys wees. Die land verorden die Greenhouse Gas Vermindering en Wet Bestuur, met periodieke vyf jaar regulatoriese doelwitte wat help verbeter klimaatsverandering-reaksie kapasiteitsbou en die bevordering van doeltreffende bestuur in die vermindering van kweekhuisgasvrystellings oor regeringsinstansies. Hierdie benadering is in ooreenstemming met die doelwitte van die ooreenkoms Parys wat moedig alle lande om hul vasberadenheid versterk om die uitstoot met die doel om te verminder om die langtermyn-doelwit van die jaar 2050 bereik.

"Ons het net een aarde en daar is net een Taiwan. Daarom kan ons die kwessie van klimaatsverandering nie ligtelik opneem nie, want ons reageer proaktief op en ondersteun wêreldwye inisiatiewe. Klimaatsverandering is 'n wêreldwye kwessie wat die landsgrense oorskry. Die aksies wat ons vandag neem 'n diepgaande impak op die lewens van toekomstige generasies kan hê. Klimaatsverandering vereis nie net nasionale nie, maar ook globale oplossings. Daarom kan regerings dit nie alleen doen nie. deel word van die wêreldwye klimaatnetwerk. Ons is bereid om ons ervarings met die oog op die beskerming van die omgewing te deel en tot internasionale pogings by te dra. Saam met vriendelike lande sal ons hande vat om 'n volhoubare aarde te beskerm ", sluit mnr. Ying-Yuan Lee af.

advertensie

Biobrandstof

Die Kommissie keur die verlenging van belastingvrystelling vir biobrandstof in Swede met een jaar goed

gepubliseer

on

Die Europese Kommissie het, ingevolge die EU -staatshulpreëls, die verlenging van die belastingvrystellingsmaatreël vir biobrandstof in Swede goedgekeur. Swede het vloeibare biobrandstof vrygestel van energie en CO₂ -belasting sedert 2002. Die maatreël is reeds verskeie kere verleng, die laaste keer in Oktober 2020 (SA.55695). By vandag se besluit keur die Kommissie 'n bykomende verlenging van die belastingvrystelling van een jaar (van 1 Januarie tot 31 Desember 2022) goed. Die doel van die belastingvrystellingsmaatreël is om die gebruik van biobrandstof te verhoog en die gebruik van fossielbrandstowwe in vervoer te verminder. Die Kommissie het die maatreël beoordeel onder EU -reëls vir staatshulp, veral die Riglyne vir Staatshulp vir die beskerming van die omgewing en energie.

Die Kommissie het bevind dat die belastingvrystellings noodsaaklik en geskik is om die produksie en verbruik van binnelandse en ingevoerde biobrandstowwe te stimuleer, sonder om die mededinging in die interne mark onnodig te verdraai. Boonop sal die skema bydra tot die pogings van beide Swede en die EU as geheel om die Parys -ooreenkoms na te kom en na die hernubare en CO₂ -doelwitte van 2030 te beweeg. Die ondersteuning aan voedselgebaseerde biobrandstof moet beperk bly, in ooreenstemming met die drempels wat deur die hersiene Richtlijn Hernubare Energie. Verder kan die vrystelling slegs toegestaan ​​word wanneer operateurs bewys lewer dat hulle aan volhoubaarheidskriteria voldoen, wat deur Swede omgeskakel sal word soos vereis deur die hersiene hernubare energie -richtlijn. Op hierdie basis het die Kommissie tot die gevolgtrekking gekom dat die maatreël in ooreenstemming is met die reëls van die EU se staatshulp. Meer inligting sal beskikbaar wees oor die kommissie kompetisie webwerf, in die Staatssteun Register onder die saaknommer SA.63198.

advertensie

Lees verder

Biobrandstof

Die Kommissie keur die verlenging van belastingvrystelling vir biobrandstof in Swede met een jaar goed

gepubliseer

on

Die Europese Kommissie het die verlenging van die belastingvrystellingsmaatreël vir biobrandstof in Swede ingevolge die EU-reëls vir staatssteun goedgekeur. Swede het vloeibare biobrandstof vrygestel van energie- en CO₂-belasting sedert 2002. Die skema is verleng na die besluit van die Kommissie in geval SA. 48069 in 2017 tot 31 Desember 2020. Deur hierdie besluit keur die Kommissie 'n verlenging van een jaar van die belastingvrystelling goed (vanaf 01 Januarie 2021 tot 31 Desember 2021).

Die doel van die belastingvrystellingsmaatreël is om die gebruik van biobrandstof te verhoog en die gebruik van fossielbrandstowwe in vervoer te verminder. Die Kommissie het die maatreëls onder die EU - reëls vir staatssteun beoordeel, veral die Riglyne vir Staatshulp vir die beskerming van die omgewing en energie 2014-2020. Die Kommissie het bevind dat die belastingvrystellings nodig en toepaslik is om die produksie en verbruik van binnelandse en ingevoerde biobrandstof te stimuleer, sonder om die mededinging in die interne mark onnodig te verdraai. Daarbenewens sal die skema bydra tot die pogings van beide Swede en die EU as geheel om die Parys-ooreenkoms na te kom en na die 2030-hernubare en CO₂-teikens te beweeg.

Die steun aan voedselgebaseerde biobrandstof moet beperk bly, in ooreenstemming met die drempels wat deur die hersiene richtlijn vir hernubare energie gestel word. Verder kan die vrystelling slegs verleen word as ondernemers voldoen aan die volhoubaarheidskriteria, wat deur Swede oorgedra word soos vereis deur die hersiene hernubare energie-richtlijn. Op grond hiervan het die Kommissie tot die gevolgtrekking gekom dat die maatreël in ooreenstemming is met die EU-reëls vir staatssteun. Meer inligting sal oor die Kommissie beskikbaar wees kompetisie webwerf, in die Staatssteun Register onder die saaknommer SA.55695.

Lees verder

Biobrandstof

Die Kommissie keur die verlenging van belastingvrystelling goed vir biogas wat nie op voedsel gebaseer is nie en #BioPropane wat vir verhitting of as motorbrandstof in #Swede gebruik word

gepubliseer

on

Die Europese Kommissie het ingevolge die EU-reëls vir staatshulp die verlenging van belastingvrystellingsmaatreëls goedgekeur vir biogas en biopropaan wat nie op voedsel gebruik word nie en wat in Swede gebruik word as motorbrandstof. Onder twee afsonderlike skemas, stel Swede vrystellings van energie- en CO₂-belasting (i) op ​​biogas wat in hitteopwekking gebruik word (vroeëre skema is laas in 2018 verleng) en (ii) biogas wat as motorbrandstof gebruik word (voormalige skema is laas in 2015 verleng).

Met die besluite keur die Kommissie vir beide skemas 'n verlenging van die belastingvrystelling van tien jaar (10-2021) toe, met twee wysigings: i) die belastingvrystelling beperk tot slegs biogas wat nie op voedsel gebaseer is nie, en ii) die belastingvrystelling uit te brei tot bio-propaan wat nie op voedsel gebaseer is nie. Die doel van die belastingvrystelling is om die gebruik van biogas en bio-propaan te verhoog en die gebruik van fossielbrandstowwe en hul kweekhuisgasvrystellings te verminder, terwyl dit die oorgang na gevorderde biobrandstof vergemaklik. Die Kommissie het die maatreëls volgens die EU-reëls vir staatshulp beoordeel, veral die Riglyne vir Staatshulp vir die beskerming van die omgewing en energie 2014-2020.

Die Kommissie het bevind dat die belastingvrystellings nodig en toepaslik was om die produksie en verbruik van huishoudelike en ingevoerde biogas en bio-propaan te stimuleer, sonder om die mededinging in die interne mark onnodig te verdraai. Daarbenewens sal die skemas bydra tot die pogings van beide Swede en die EU as geheel om die Parys-ooreenkoms te bereik en na die 2030-hernubare en CO₂-teikens te beweeg. Op grond hiervan het die Kommissie tot die gevolgtrekking gekom dat die maatreëls in ooreenstemming is met die EU-reëls vir staatshulp.

Meer inligting sal oor die Kommissie beskikbaar wees kompetisie webwerf, in die Staatssteun Register onder die saaknommers SA.56125 (hitteopwekking) en SA.56908 (motorbrandstof).

Lees verder
advertensie
advertensie
advertensie

Neigings