#PersonalisedMedicineCongress - 3-4 Desember, Brussel

| Oktober 18, 2019

EAPM is verheug om aan te kondig dat registrasie vir die 3rd Jaarlikse Kongres nou oop is om die agenda te sien hier afgelaai word en u kan u plek bespreek by die 3-4 Desember-geleentheid in Brussel hier afgelaai word, skryf Denis Horgan, uitvoerende direkteur van European Alliance for Personalised Medicine (EAPM).

Vanjaar se Kongres sal gehou word by die Universiteitstigting in die hoofstad van Europa, en hoewel ons waarskynlik nie al die probleme wat Brexit sal oplos, kan oplos nie, sal ons beslis die doelwitte van verpersoonlikte medisyne bevorder tot voordeel van Europa-pasiënte, hopelik met u insette!

Brexit sal natuurlik beslis op die tafel wees. En dit lyk asof sake uiteindelik weer beweeg in daardie departement, terwyl leiers van die EU27 op die beraad van die week die laaste ooreenkoms met die Britse premier Boris Johnson aangeneem het.

Ons sal nou sien wat in Londen gebeur (hoe kan ons vergeet dat Theresa May se oorspronklike ooreenkoms drie keer van die hand gewys is?), Want wat beloof dat 'n baie noue stemming in die parlement môre (Saterdag) sal wees.

Arbeid en, verbaas, verrassing !, het die DUP reeds belowe om dit te verwerp, so sal daar nog 'n verlenging na 31 Oktober wees met Boris wat 'dood in 'n sloot' gevind is? Ons sal sien…

Hoe dan ook, die gesondheidsafdeling van die ooreenkoms is presies dieselfde as in die ooreenkoms wat in Mei onderhandel is, insluitende 'n ooreenkoms met wedersydse erkenning vir medisyne met die res van Europa, 'n belofte om 'die moontlikheid te ondersoek' van Britse samewerking met die Europese Medisyne-agentskap, en 'n ooreenkoms om saam te werk in gesondheidsekerheidsake, soos wat die EU tans met derde lande doen.

Elders het Duitsland al gesê dat dit groot gaan wees met digitalisering tydens die Raadspresidensie vanaf Julie 2020. Die probleem is dat sy eie stelsel verouderd is. As gevolg van politiek binne die land, staan ​​Duitsland agter baie kleiner lande wat reeds e-voorskrifte uitruil, byvoorbeeld.

Die minister van gesondheid, Jens Spahn, het weerstand teen die eis van die eis van Duitse gesondheidsversekeraars om te betaal vir apps wat pasiënte help om chroniese siektes, soos diabetes, en die beveiliging van die gegewens van pasiënte met betrekking tot die duur taak om pasiëntrekords te kodiseer, te bewerk. Waar is daardie Duitse doeltreffendheid wat ons almal ken en liefhet, nè?

Dus, terug na die Kongres ...

Brussel is gekies om die geleentheid aan te bied, aangesien die nuwe Parlement natuurlik nou in plek is, terwyl die volgende Europese Kommissie dit sal doen baie gou het sy voete stewig onder die tafels vandie Berlaymont onder sy nuwe president Ursula von der Leyen.

Die tema van die geleentheid tydens die Finse presidentskap sal wees "Vorentoe saam met innovasie: Die belangrikheid van beleidmaking in die era van persoonlike medisyne.

Die Kongres sal verskillende doelwitte toon wat beide die openbare en private sektor kan ondersteun, om die EU toe te laat om 'n gemeenskaplike doelwit te bied.

Soos altyd, sal die Kongres gefokus wees om konkrete aangeleenthede aan te pak en 'n dialoog met ons beleidmakers te hê, en is dit 'n opvolg van die afgelope twee suksesvolle uitgawes in Belfast en Milaan, sowel as ons sewe goed bygewoon en invloedryke jaarlikse konferensies.

Meer as 200 Lewenswetenskappe het leiers gedink word verwag om vergader en, soos die afgelope twee jaar, sal die geleentheid sleutelgehore bymekaarbring wat bydra tot die groot programinhoud en belangrike kennisuitruiling.

Een van die doelstellings van die Kongres is om politici en wetgewers te betrek in die vinnig groeiende veld van verpersoonlikte medisyne, en politieke vrae te lewer deur ons konsensusgebaseerde proses.

Europa moet besef dat gesondheid gelyk is aan rykdom en dat belegging in navorsing en innovasie, tesame met wette en reëls wat geskik is vir die doel en die vinnig veranderende wêreld van medisyne weerspieël, noodsaaklik is. Vandaar ons voortgesette interaksie met lede, kommissarisse en leiers in die lidstaat.

EAPM beoog ook om ontwikkelings en nuwe idees op die Kongres ten toon te stel. Die ontwikkeling van belangrike inisiatiewe in genomika en verpersoonlikte medisyne is byvoorbeeld 'n wêreldwye neiging met beduidende beleggings wat onderneem word, byvoorbeeld deur die regerings van die VSA en China.

Wat staan ​​die jaar op die tafel?

Verpersoonlikte medisyne word meer en meer hoofstroom, maar ons het nog 'n lang entjie om te gaan. Die openingsessie op dag een van die geleentheid sal dus 'Fasilitering van 'n eomgewing vir die lewering van beter gesondheidsorg vir die EU en lidlande.

Dit word gevolg deur sessies oor big data en hgesondheidsorg, ppenbaar health, Translational rondersoek en innovering in gesondheidsorg bring systems. 'N Drankontvangs en aandete in die Europese parlement sluit die dag en aand af met sprekers wat na blpenbaar health genomika in die personalised geneeskunde era, en die sleutel driviere in die healthcare arena.

Dag twee moet vol en produktief wees met sessies oor die huidige onderwerp van die weesregulasie, bewysraamwerke, plus waardegebaseerde uitkomste en biomerkers.

biomerkers is onlangs bespreek tydens 'n EAPM-satellietgeleentheid wat op die ESMO-kongres in Madrid plaasgevind het.

Natuurlik, thier bly 'n aantal belangrike uitdagings wat die hoof gebied moet word om te verseker dat genomika en verwante tegnologieë toegepas word sodat ons die potensiaal van gepersonaliseerde medisyne ten volle kan verbeter om gesondheidsorg te verbeter en koste te verlaag.

Biomerkers is hier belangrik, aangesien dit eienskappe is wat objektief gemeet en geëvalueer word as 'n aanduiding van normale biologiese prosesse, patogene prosesse of farmakologiese reaksies op 'n terapeutiese intervensie.

Intussen is ook maniere om in Barcelona bespreek te word'n raamwerk en netwerke te skep om 'n omgewing te ontwikkel om persoonlikhede te vergemakliksvinniger en vinniger gesondheidsorg gedoen.

Toegang vir die publiek en pasiënte is van groot belang, en betroubare, konkrete bewyse uit die wêreld kan dit onder andere vergemaklik.

FVerdere investering in die ontwikkeling van metodologieë en 'n Europese bewaarplek vir evalueringsmetodes en bewyse van digitale gesondheidsdienste behoort te wees aangemoedig.

EAPM en sy belanghebbendes het beklemtoon die belangrikheid(net soos die Europese Kommissie)van interoperabiliteit van data, veral in die konteks van die insameling, deel en manipulering van data en die gebruik en ontwikkeling van internasionale klassifikasies en terme aanbeveeliideologieë om interoperabiliteit te verhoog.

Boonop kan regerings van die lidlande 'n meer aktiewe rol speel in die verdere optydsberekening van beide die besluitnemingsproses (beide op die sentrale en gedesentraliseerde vlak) en die verwante uitkomste

'N Verdere warm onderwerp op die 3rd Jaarlikse Kongres - HTA en vergoeding - sal sekerlik 'n lewendige debat bewerkstellig, terwyl die laaste sitting van die tweedaagse dag op 4 Desember sal poog om agenda-items te verskaf vir die nuwe politieke termyn wat van nou tot nou 2024.

Dit beloof alles om 'n lewendige, informatiewe en produktiewe paar dae te weesDon"Ek mis die geleentheid om by 'n groot aantal vakkundiges in die bedryf, reguleerders, pasiënte, akademie en uitstallers aan te sluit om insigte tot aksie te kry.

Klik op om die agenda te sien hier afgelaai word en u kan u plek bespreek by die 3-4 Desember-geleentheid in Brussel via hier afgelaai word.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, België, Brussel, EU, Europese Alliansie vir Persoonlike Geneeskunde, Persoonlike medisyne

Kommentaar gesluit.