David Sassoli, president van die Europese Parlement, vergader #JohnBercow, speaker van die UK House of Commons

| Oktober 10, 2019

“Die Europese parlement sal 'n versoek van die Britse regering steun om die onttrekkingsperiode te verleng om tyd te hê vir 'n algemene verkiesing of 'n referendum. 'Dit was die boodskap van die president van die Europese Parlement, David Sassoli, tydens 'n vergadering met die speaker van die UK House van Commons John Bercow in Londen. President Sassoli het die standpunt wat in September deur die Europese Parlement ingeneem is, herhaal dat 'n verlenging toegestaan ​​moet word om tyd vir verkiesings of 'n referendum te laat.

“Ek en John Bercow het volkome saamgestem oor die belangrike rol wat ons parlemente in die Brexit-proses speel. Daar is ook 'n algemene bewustheid dat 'n wanordelike uittrede van die Verenigde Koninkryk uit die Europese Unie teen die belange van Britse en Europese burgers sou wees. '

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Brexit, EU, Europees Parlement, UK

Kommentaar gesluit.