Belangrike mylpaal vir Europese openbare veiligheid

| Oktober 9, 2019

Op 7 Oktober in Brussel bereik die BroadWay-pre-kommersiële verkrygingsprojek 'n deurslaggewende punt met die ondertekening van raamwerkooreenkomste met die voorste tenderaars van vier suksesvolle konsortia. Dit baan die weg vir die ontwikkeling van innoverende oplossings om breëband mobiele kommunikasiedienste te bied om reaksies op openbare veiligheid in staat te stel om oral in Europa bedrywig te wees, met veilige en betroubare inligtingsdienste, waar en wanneer hulle dit ook al benodig.

Wat en wie staan ​​agter die BroadWay PCP? Aangesien misdaad en rampe nie net tot vaste geografiese grense beperk is nie, is dit noodsaaklik dat Europese eerste reageerders in staat is om inligting te kommunikeer, te deel en toegang te verkry, ongeag die land waarin hulle ingryp. Dit is die uitdaging wat deur die BroadWay-projek, 'n span, aangepak word bestaande uit 11-verkrygers van 11-Europese lande, wat in Mei 2018 byeengekom het om innovasie-aktiwiteite aan te skaf om 'n pan-Europese breëband-mobiele stelsel vir openbare beskerming en ramphulp (PPDR) moontlik te maak. ASTRID, die telekomoperateur van die Belgiese nood- en veiligheidsdienste, tree op as hoofverkryger namens die 11-lande wat deelneem. Deur saam te werk, stuur die nasionale ministeries en hul agentskappe wat verantwoordelik is vir die terugvoeringskommunikasie (die Groep van Verkopers), die ontwikkeling van oplossings saam om aan die openbare kommunikasiebehoeftes van die openbare veiligheid te voorsien.

Die BroadWay-span stimuleer ook mededinging vir navorsing en innovasie om oplossings vir hoë tegnologie-gereedheid te bied, gereed om deur die respondente getoets te word. Die BroadWay-groep aankopers sal voortgaan om die vordering van die alternatiewe benaderings wat deur die 4-verskaffers-konsortia voorgestel is, te evalueer gedurende die kritieke fases van 3 - ontwerp, prototipe en loods.

Van groot belang is dat die praktisyns van alle dissiplines wat reageer op openbare veiligheid die voorgestelde oplossings beoordeel om te verseker dat dit hul inligtingsvermoë en operasionele mobiliteit verbeter.

Na die aanvang van gister se kontrakte, sal hierdie konsortia nou die ontwerp van die oplossing ontwikkel vir die algemene uitdaging om hierdie pan-Europese mobiele breëbandstelsel vir openbare veiligheid te ontwikkel.

Daarom is BroadWay baie bly om konsortia aan te bied onder leiding van Airbus DS SLC, Frequentis, Leonardo en Rohill.

Altesaam bestaan ​​die vier konsortia uit 34-ondernemings uit 11-EU-lidlande en 1 Associated Country. Gesamentlik sluit hierdie lande in - Frankryk, Finland, Spanje, België, Pole, Oostenryk, Italië, Portugal, die Verenigde Koninkryk, Nederland, Switserland en Ierland. Elke konsortia bevat KMO's, onafhanklike en onpartydige toetsorganisasies, mobiele netwerk- en satellietoperateurs.

Om meer oor die BroadWay PCP-verlede en toekoms uit te vind, kan u die vordering daarvan op die webwerf van die projek opspoor - https://www.broadway-info.eu/.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , ,

kategorie: 'N Voorblad, EU

Kommentaar gesluit.