# S&D - Dit is die verantwoordelikheid van Europa om klimaatsaksie te lei en die implementering van #SDG's te bespoedig

| September 27, 2019
Dit is die verantwoordelikheid van die Europese Unie om die leiding te neem en te verseker dat daar behoorlik opgetree word om die klimaatverandering aktief aan te spreek. Dit is die sleutelboodskap wat deur die afvaardiging van Sosialiste en Demokrate in New York gelewer is, wat aktief deelgeneem het aan die 2019-klimaataksieberaad, die beraad vir volhoubare ontwikkeling (SDG's) en die finansiering van die hoë-vlak-dialoog vir ontwikkeling.

S&D-lede, die vise-president verantwoordelik vir Green New Deal, Miriam Dalli, die ontwikkelingskomitee (DEVE), Udo Bullmann, die DEVE-komiteelid Marc Tarabella en die bestuurslid van die omgewing (ENVI), Javier López, het ook aangesluit die klimaatsstaking in New York en in die EU-lidlande, en eis aksie om klimaatsverandering aan te pak. Die S & D-afvaardiging het vergaderings gehou met belangrike belanghebbendes en het deelgeneem aan besprekings oor hoe om klimaatsverandering aan te pak. Hierdie jaar se Algemene Vergadering van die Verenigde Nasies het 'n beraad oor Klimaataksie bevat wat bedoel is om die implementering van die 2030-agenda vir volhoubare ontwikkeling moontlik te maak.

Miriam Dalli, vise-president van die S&D, vir 'n nuwe Green Deal, het gesê: “Die EU moet die leiding neem in die reaksie op die klimaatnood. As die Amerikaanse regering agteruit gaan oor klimaatsverandering en die kommer oor die ontwikkeling in Brasilië en elders moet die Europese Unie van voor af lei.

“Die verbintenisse wat tydens die klimaataksieberaad gemaak is, was nie voldoende nie en ons gaan alles in ons vermoë doen om ons ambisie te versterk. Ons moet ons uitstoot in Europa met 55% met 2030 verminder, sodat ons voor 2050 'n koolstofneutrale ekonomie kan bereik. Dit sal 'n reuse-transformasie vir ons samelewing wees en ons moet toesien dat dit op 'n billike en volhoubare manier gedoen word. ”

S & D-koördineerder van die ontwikkelingskomitee, Udo Bullmann, het gesê: “Om gelyke, volhoubare en billike samelewings te bereik, moet Europa en die res van die wêreld voldoen aan die doelwitte vir volhoubare ontwikkeling. Die doelstellings is universeel en ondeelbaar: ons kan nie vrede bewerkstellig as ons nie klimaatsverandering stop nie; ons kan klimaatsverandering nie stop sonder om die ongelykhede in ons samelewings aan te spreek nie. Ons politieke groep sê hard en duidelik dat die SDG's alles moet lei wat die nuwe Europese Kommissie doen en sorg dat ons interne beleid ooreenstem met ons eksterne beleid. ”

S & D se lede is in New York #UNGA en hulle bring ons oproep tot klimaatsaksie saam en om die implementering van SDG's te bespoedig. meer van @Miriamdalli, @UdoBullmann, @marctarabella en @fjavilopez

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, EU, Mening, Sosiaal en Demokrate Groep

Kommentaar gesluit.