Samesmeltings: Kommissie verwyder die verkryging van die alleenbeheer deur #Centerbridge oor #Solidus

| September 3, 2019

Die Europese Kommissie het ingevolge die EU-samesmeltingsverordening die verkryging van die alleenbeheer van Solidus Solutions (Solidus Solutions) van Nederland deur Centerbridge Partners, LP van die VS, goedgekeur. Solidus vervaardig verpakkingsoplossings. Centerbridge is 'n private beleggingsbestuurfirma met kantore in New York en Londen. Die Kommissie het tot die gevolgtrekking gekom dat die beoogde verkryging geen mededingingskwessies sou veroorsaak nie, omdat daar geen oorvleueling tussen die aktiwiteite van die maatskappye is nie. Die transaksie is ondersoek volgens die vereenvoudigde samesmeltingsprosedure. Meer inligting is op die webwerf van die Kommissie in die publiek beskikbaar geval registreer onder die saaknommer M.9468.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Besigheid, EU, Europese Kommissie, samesmeltings

Kommentaar gesluit.