Die kommissie begin met die ondersoek na gestort warmgewalste staal van #China, #Taiwan en #Indonesia

| Augustus 14, 2019

Die Kommissie het 'n antidumpingondersoek na die invoer van vlekvrye staalplate en spoele van China, Indonesië en Taiwan begin. Die ondersoek volg op 'n klag wat deur die Europese Staalvereniging (EUROFER) ingedien is op grond daarvan dat die invoer van hierdie lande teen dumpingpryse gedoen word en dus die Europese produsente skade berokken het.

Die klag versoek om die dumpingmarge te bereken in ooreenstemming met die nuwe antidumpingmetodologie van die EU, dit wil sê met inagneming van markvervormings en verdraaide grondstofpryse in China en Indonesië. Die Kommissie het nou agt maande om getuienis te versamel en te besluit of hulle voorlopige maatreëls moet instel. Hierdie nuwe handelsverdedigingsondersoek is deel van die groter optrede van die Kommissie om EU-produsente te beskerm teen onbillike mededinging deur produkte met dumping en subsidies. Tot dusver het die Kommissie handelsverdedigingsmaatreëls teen 52-staalprodukte ingestel en ondersoek nog sewe.

Meer inligting is beskikbaar in die EU se amptelike tydskrif.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , , , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Sjina, EU, staalbedryf, Taiwan

Kommentaar gesluit.