Oop markte en 'n gelyke speelveld wat noodsaaklik is om volgende #DigitalAge te bereik

| Augustus 12, 2019

Tot kort onlangs het min mense van Huawei gehoor van die bou en bedryf van telekommunikasienetwerke. Dit het verander toe ons 'n reeks slimfone en dan tablette en verbruikerstoestelle van stapel gestuur het wat ons na die toppunt van die elektroniese industrie vir verbruikers geneem het, skryf Simon Lacey.

Voordat ons 'n verbruikershandelsmerk geword het, het ons lank 'n verhouding gevestig as een van die betroubaarste, betroubare, innoverende en mededingende go-to-vennote vir operateurs, wat al baie jare gekniehalter word deur die prysmededinging en die groeiende kapitaaluitgawes.

Simon Lacey is vise-president vir marktoegang en handelsfasilitering by die departement van wêreldwye regeringsake in Huawei Technologies in Shenzhen

Teen 2015 was ons die wêreld se nommer een toerustingverkoper vir mobiele telekommunikasienetwerke, 'n prestasie wat in 'n geringe mate voortvloei uit die oop markte en gelyke speelveld in die toenemende aantal lande waar ons sake gedoen het. Operateurs het lank gewag vir die toetrede tot 'n nuwe, meer innoverende en koste-mededingende speler om 'n alternatief te bied vir die nalatenskaplike verkopers wat toe toerismemarkte oorheers het. En omdat dit die nuwe wêreld van markederegulering, handelsliberalisering en ekonomiese integrasie was in die onmiddellike nasleep van die stigting van die Wêreldhandelsorganisasie in 1995, was die markte meestal oop en was handelshindernisse minimaal.

Vandag word die openheid van die mark en gelyke speelveld wat Huawei en die duisende ander jong ondernemings wat die wêreldwye tegnologiese sektor en die moderne digitale ekonomie uitmaak, bevoordeel. Met die onseker trajek van die wêreld, is dit nie tyd om die beginsels wat die wêreldekonomie die afgelope 60 jaar so goed gedien het, te laat vaar nie. Terwyl ons staan ​​op die voorsprong van 'n nuwe digitale era, met nuwe tegnologieë soos 5G wat gereed is om produktiwiteitswinste, voordele, nuwe sakemodelle en nuwe werkgeleenthede te skep wat ons nie eers vandag kan indink nie, moet ons nie die onderliggende fundamentele faktore wat ons gebring het, laat vaar nie tot dusver, insluitend veral 'n verbintenis tot oop markte en 'n gelyke speelveld. Markte moet oop bly vir alle ondernemings, ongeag hul land van herkoms, en alle ondernemings moet op alle terreine van die wetgewing en regulasies gelyk behandel word. Slegs op hierdie manier kan ons almal baat vind by 'n mededingende omgewing wat die doeltreffendste, die innoverendste en die klantgerigste is.

Dit is kommerwekkende tye vir baie, met kwessies soos kuberveiligheid, netwerkintegriteit, produkveiligheid en privaatheidsdata se privaatheid is die grootste belang vir regerings, operateurs en verbruikers oor die hele wêreld. Maar hierdie kommer kan nie deur die regering gebruik word om maatreëls te regverdig wat in werklikheid niks anders is as proteksionisme en ekonomiese nasionalisme nie. Ons moet hou by die fundamentele beginsels van oop markte en 'n gelyke speelveld uit basiese billikheid teenoor ondernemings en verbruikers in alle lande. As ons dit nie doen nie, loop ons die risiko vir die ekonomiese geleenthede en uitdagings wat die toekoms inhou, met die een arm wat agter ons rug vasgemaak is, asook die deur sluit vir dertig jaar van deurbraak innovasies en die vele voordele wat dit beloof vir ons daaglikse lewe.

Simon Lacey is vise-president van marktoegang en handelsfasilitering by die departement van wêreldwye regeringsaangeleenthede in Huawei Technologies in Shenzhen.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Besigheid, Sjina, wolk rekenaar, data, digitale ekonomie, Digitale interne mark

Kommentaar gesluit.