#Huawei sluit aan by #ParisCall vir vertroue en sekuriteit in #Cyberspace

| Augustus 7, 2019
Huawei Technologies het by die Paris Call aangesluit, 'n verklaring wat daarop gemik is om kollektiewe aksie te beywer vir die beveiliging van kuberruimte.

As hy 'n Paris Call-lid word, sluit hy by 564 aan by ander entiteite wat 'n openbare verbintenis gemaak het om die veiligheid van digitale produkte en digitale stelsels te versterk. Die groep se lede sluit in 67-state, 139 internasionale organisasies en burgerlike organisasies, en 358-ondernemings in die private sektor.

Die Paris Call, wat in November 2018 deur die Franse regering geloods is, is 'n verklaring van toewyding om saam te werk aan een van die wêreld se mees uitdagende kwessies. Lede werk saam om digitale produkte veiliger te maak, om kollektiewe verdediging teen kubermisdaad te versterk en om samewerking tussen belanghebbendes oor landsgrense heen te bevorder. Hulle belowe ook om aan internasionale norme van verantwoordelike gedrag in die kuberruimte te voldoen.

As 'n toonaangewende verskaffer van inligting- en kommunikasietegnologie, belê Huawei baie in navorsing wat daarop gemik is om ons produkte en oplossings so veilig as moontlik te maak, en is daartoe verbind om veiligheid vir alle kliënte en gebruikers te verseker.

“Die soeke na beter veiligheid dien as die basis van ons bestaan, het John Suffolk, Global Cyber ​​Security & Privacy Officer van Huawei, gesê. “Ons ondersteun ten volle elke poging, idee of voorstel wat die veerkragtigheid en veiligheid van produkte en dienste vir regerings, kliënte en hul kliënte kan verbeter. Ons ondersteun wêreldwye samewerkingsaksies om die verdediging teen kubermisdaad te verbeter, insluitend openheid, deursigtigheid en internasionaal ooreengekome standaarde. ”

As 'n lid van die Paris Call, sal Huawei ywerig bepleit vir die universele aanvaarding van objektiewe toetsing en verifikasiestandaarde vir alle tegnologieverskaffers. Deur op objektiewe derdeparty-standaarde te vertrou om die veiligheid van tegnologie wat deur enige verkoper gemaak word, te toets, kan ons verseker dat besluite oor veiligheid gebaseer is op feite, eerder as op emosies of politieke retoriek.

Huawei sal saam met regerings, ander private ondernemings en die burgerlike samelewing saamwerk om kapasiteitsbou-maatreëls te bevorder wat die digitale wêreld veiliger maak.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Sjina, EU, Gewilde artikel, telekommunikasie

Kommentaar gesluit.