#Kompetisie - Europese Kommissie publiseer 2018 Verslag oor Mededingingsbeleid

| Julie 15, 2019

Die Europese Kommissie het vandag (15 Julie) die Verslag oor Mededingingsbeleid vir 2018 gepubliseer, met sy belangrikste beleids- en wetgewende inisiatiewe, sowel as sleutelbesluite wat verlede jaar goedgekeur is.

Die 2018-verslag beklemtoon hoe die bevordering van 'n mededingende interne mark voordele van beide verbruikers en maatskappye in die EU bied, met die klem op die doeltreffendheid van die handhawing van mededinging, uitdagings in die digitale ekonomie, 'n veerkragtige finansiële sektor en 'n billike en nie-diskriminerende belasting op maatskappye wat aktief is in die EU, sowel as die bevordering van 'n globale kompetisie kultuur.

Die volledige teks (beskikbaar in EN, FR, en DE en ander tale) en die meegaande personeelwerkdokument (beskikbaar in EN) is beskikbaar hier afgelaai word.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: ,

kategorie: 'N Voorblad, EU, Europese Kommissie

Kommentaar gesluit.