#Huawei - Openheid, samewerking en ontwikkeling: Die bou van 'n veilige #DigitalSociety

| Junie 11, 2019

Die GSMA Mobile 360-reeks is onlangs in Den Haag gehou onder die tema 'Security for 5G', wat verteenwoordigers van globale draers, toerustingverskaffers, regerings en reguleerders bymekaar bring. Hierdie gebeurtenis beoog om konsensus te bereik - oor Europa en die wêreld in die algemeen - op 5G-sekuriteitsversekering, toetsing en sertifiseringskemas.

Sean Yang, direkteur van Huawei se Global Cyber ​​Security & Privacy Office

Sean Yang, direkteur van Huawei se Global Cyber ​​Security & Privacy Office, het 'n belangrike toespraak by die geleentheid getiteld Openheid, Samewerking Ontwikkeling: Die bou van 'n Secure Digital Society. Yang het die vinnig veranderende globale 5G-landskap bespreek en gedeel wat die bedryf gedoen het in 5G-sekuriteitsstandaarde en 5G-sekuriteitstoetse in reaksie op die uitdagings vir cyberveiligheid.

Yang het opgemerk dat Huawei aktief reageer op en ondersteun die Network Equipment Security Assurance Scheme (NESAS) - 'n GSMA-inisiatief wat daarop gemik is om die ontwikkeling van verenigde standaarde vir toetsing en sertifisering van kuber in Europa en die wêreld te bestuur. Unified sekuriteit standaarde sal help om te verseker dat alle netwerk elemente en dienste dieselfde vlakke van sekuriteit kan bereik.

"Dit is verstaanbaar dat 5G-sekuriteit baie aandag trek," het Yang gesê. "Ons moet onthou dat kuberveiligheid in wese 'n tegniese probleem is, en enige tegniese probleem moet deur middel van tegniese middele aangespreek word. Vertroue in kuber sekuriteit moet gebaseer wees op feite; feite moet verifieerbaar wees; en verifikasie moet gebaseer wees op standaarde. "

Yang het ook Huawei se gereedheid beklemtoon om saam met bedryfsvennote te werk om duidelike standaarde en reëls te ontwikkel en vertroue in die bedryf te bou. "Ons ondersteun altyd en aktief bydra tot internasionale standaarde, en voldoen aan wetgewing en regulasies vir kuberveiligheid," het hy gesê. "Ons werk saam met bedryfsvennote om 'n oop, deursigtige en lewendige globale ekosisteem te bou wat op samewerking en gesamentlike sukses floreer."

Yang het sy oortuiging uitgespreek dat alle tegnologieë in die beginstadium sekuriteitskwessies in die gesig staar. Pogings moet aangewend word om hierdie kwessies aan te spreek aangesien die tegnologie voortgaan om te ontwikkel, het hy bygevoeg, en daarop gewys dat alle belanghebbendes 'n proaktiewe houding moet aanneem. Hy het 'n beroep op alle spelers in die bedryf gedoen om saam te werk om vertroue op te bou en vir toekomstige geslagte 'n veilige digitale wêreld te skep.

"Sekuriteit begin met ons waardes en oortuigings, insluitende integriteit, vermoë, aanspreeklikheid, betroubaarheid, openheid en deursigtigheid," het hy gesê. "Huawei werk aktief met alle belanghebbendes oor veiligheidstegnologie, standaardisering, sertifisering, verifikasie en die deel van kwesbaarheid en bedreigingsinligting."

Yang het ook daarop gewys dat Huawei ses sekuriteitsverifikasiesentrums regoor die wêreld gebou het, insluitend die onlangs geopenbare Cyber ​​Security Transparency Centre in Brussel. Dit het Yang as 'n platform vir samewerking en kommunikasie tussen regeringsagentskappe, tegnologie-kundiges, beroepsverenigings en standaardeorganisasies beskryf. .

"Via hierdie platform kan ons 'n pad vind na 'n beter balans tussen ontwikkeling en sekuriteit in 'n digitale era," het hy gesê.

Tydens die geleentheid het Huawei 'n witskrif vrygestel Vennootskap met die Nywerheid vir 5G Sekuriteitsversekering. Die witskrif beskryf hoe 5G bou op die sekuriteitsprotokolle van vorige generasies kommunikasietegnologie (van 2G en 3G tot 4G) en bied verbeterde kuber sekuriteit vermoëns. Dit beteken dat 5G veel veiliger is as sy voorgangers.

Ten einde bestaande prestasies in 5G-sekuriteit uit te brei, het Huawei die hele bedryf versoek om oop, deursigtig en saam te bly, en wette, regulasies en verifikasie- en versekeringsmeganismes vir 5G-sekuriteit voortdurend te optimaliseer. Huawei hoop dat hierdie inisiatiewe netwerke meer veerkragtig sal maak en veiligheidsnorme en -tegnologieë sal verbeter, sodat 5G-veiligheidsbedreigings en -uitdagings beter aangespreek kan word.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Besigheid, digitale ekonomie, Digitale interne mark, digitale Society, EU, EU, Gewilde artikel, Den Haag

Kommentaar gesluit.