#USEUCOM - Amerikaanse Europese Kommando begin Europa oefenreeks

| Mag 15, 2019

Amerikaanse Europese Kommando (USEUCOM) het sy Europa-oefenreeks op 10 Mei begin met die aanvang van gesamentlike oefening Onmiddellike Reaksie in Kroasië, Hongarye en Slowenië. Onmiddellike reaksie, 'n vryheid van beweging oefening, is die eerste van ses, lang beplande USEUCOM oefeninge wat tussen Mei en September 2019 in Europa sal plaasvind. USEUCOM se oefenreeks bring NAVO-bondgenote en vennote bymekaar om interoperabiliteit oor grense te verbeter en teenstanders te keer.

Die doel van die oefenreeks, bekend as die gesamentlike oefenprogram (JEP), is om "opgeleide gesamentlike kragte te vervaardig wat gereed is om 'n volledige reeks militêre missies in te stel en uit te voer," het me. John Healy, direkteur van USEUCOM se oefeninge en assesserings, gesê. direktoraat. "Dit is in pas met ons bondgenote en vennote om Amerikaanse nasionale belange te beskerm, Russiese aggressie te beëindig en 'n stabiele en veilige Europa te ondersteun."

Die opdrag se oefeninge word uitgevoer deur die bevelvoerder en sy komponente om die VSA se gereedheid te verbeter om enige vereiste missie te vervul terwyl die NAVO-verdrag verpligtinge vervul word. Daarbenewens verbeter die opleiding Amerikaanse militêre vermoëns en verbeter koördinasie en sinchronisasie met interagency-vennote. Nou deur September 2019, sal ses oefeninge deur USEUCOM aangebied word en meer as 20 oefeninge word aangebied deur die komponent opdragte.

Die oefeninge sal in Bulgarye, Kroasië, Duitsland, Hongarye, Italië, Roemenië, Slowenië en die Oekraïne plaasvind. Oor die verantwoordelikheidsgebied van 51-land betrek USEUCOM se ongeveer 70,000-dienslede en burgerlikes met Europese vennote en NAVO-bondgenote om streeksverhoudinge te versterk.

Die volgende is 'n lys van EUCOM-aangebied oefeninge:

10-30 Mei: Onmiddelike reaksie vind plaas in Kroasië, Hongarye en Slowenië en is gefokus op gekombineerde opleiding met Kroasië en Slowenië. Dit is ontwerp om vryheid van beweging en operasionele bevel en beheer, interoperabiliteit, en hefboom strategiese mobiliteit te demonstreer om te reageer op 'n ontluikende gebeurlikheid.

4-10 Junie: Astral Knight vind plaas in Kroasië, Duitsland, Italië en Slowenië, en is 'n tweejaarlikse geïntegreerde lug- en missielverdediging-kapsteinoefening wat daarop gemik is om verdediging van sleutelterreine te verrig. Opleiding sal 'n kombinasie van vlugaktiwiteite en rekenaargesteunde scenario's behels.

3-24 Junie: Saber Guardian vind plaas in Bulgarye, Hongarye en Roemenië, en is 'n multinasionale brigadevlak gebeurtenis wat fokus op defensiewe bedrywighede en interoperabiliteit met NAVO-lande.

1-12 Julie: Sea Breeze vind plaas in die Oekraïne en die Wes-Swartsee, en is 'n gesamentlike Amerikaanse, Oekraïens-geborgde maritieme veldoefening (FTX) wat op maritieme veiligheid fokus ter ondersteuning van die PfP-program.

29 Julie tot 19 Augustus: Agile Spirit kom in Georgië voor, en fokus op vredesondersteuning, ondersteuningsaktiwiteite en NAVO-reaksie-operasies in reaksie op streekskrisisse.

16-20 September: Northern Challenge vind plaas in Ysland, en fokus op die lewering van veilige geïmproviseerde plofbare en sabotasie toestelle. Oefeninge in die USEUCOM-gebied van verantwoordelikheid stel USEUCOM se komponente in staat om solidariteit met bondgenote en vennote te versterk; verhoog deursigtigheid om begrip tussen buurlande te bou; en pas kollektiewe pogings oor grense heen.

"Oefeninge soos Onmiddellike Reaksie is van kritieke belang om gereedheid en interoperabiliteit tussen ons kragte te bou, die alliansie te versterk en veiligheid en stabiliteit in die Swartsee en Balkanstreek te bevorder," het mnr. Christopher Cavoli, bevelvoerder van die Amerikaanse weermag, gesê.

"Die vlak van multinasionale samewerking wat hier by Onmiddellike Reaksie getoon word, is 'n krediet vir ons gasheerlande - Kroasië en Slowenië - wat hierdie oefening vir verskeie jare aangebied het."

Cavoli het bygevoeg dat die twee lande instrumenteel was om dit te laat groei van die klein opdrag na die oefening wat dit begin het, na die voorste multi-domein logistieke en lug-opleidingsgeleentheid wat dit geword het.

Amerikaanse Europese Kommando is een van twee Amerikaanse vooropgestelde geografiese vegter kommandante wie se fokus fokus oor Europa, dele van Asië en die Midde-Ooste, die Arktiese en Atlantiese oseane. Die opdrag bestaan ​​uit ongeveer 70,000 militêre en burgerlike personeel en is verantwoordelik vir Amerikaanse verdediging, verhoudings met NAVO en 51 lande. Vir meer inligting oor die Amerikaanse Europese Kommando, kliek hier.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, wapen uitvoer, Verdediging, EU, Europese Agentskap Verdediging (EDA), Europese Vredeskorps, NAVO, US

Kommentaar gesluit.