Europese Kommissie harmoniseer die laaste pionier frekwensie band wat nodig is vir # 5G ontplooiing

| Mag 15, 2019

Die Europese Kommissie het die Implementeer besluit om die 26 GHz frekwensie band te harmoniseer vir draadlose netwerke, wat 'n groot stap in die rigting van die implementering van 5G in Europa is. Die besluit finaliseer die EU-wye koördinasie van al drie pionierbande (700 MHz, 3.6 GHz en 26 GHz) wat nodig is vir die uitrol van 5G in die lidlande.

Die harmonisering van radiospektrumgolwe is die basis vir die grensoverschrijdende draadloze kommunikasie dienste en dit stel gemeenskaplike tegniese voorwaardes vir die gebruik van hierdie bands. In die besonder sal die beskikbaarheid van die 26 GHz-band die implementering van innoverende dienste soos hoë-definisie videokommunikasie, sowel as virtuele en uitgebreide realiteit help.

Die harmonisering van die 26 GHz-band in Europa moet teen einde Maart 2020 in alle lidstaten voltooi word, terwyl die effektiewe gebruik van minstens 1 GHz van hierdie band sal volg teen die einde van 2020. 5G sal eers in hoofstede en langs belangrike vervoerpaaie, sowel as industriële terreine, uitgerol word.

Beter spektrum koördinasie tesame met die implementering van die Europese elektroniese kommunikasiekode, sal help om toekomstige verbindingsbehoeftes van die Europese digitale ekonomie en samelewing te ontmoet. Verdere besonderhede oor spektrum harmonisering is beskikbaar hier afgelaai word sowel as in die inligtingsblad. Meer inligting oor die 5G vir Europa-aksieplan is beskikbaar hier afgelaai word en op 5G-kuberveiligheid hier afgelaai word.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, EU, Europese Kommissie

Kommentaar gesluit.