#FY2020 European Deterrence Initiative #EDI befondsingsversoek

| Maart 15, 2019

Hierdie jaar se begroting voorlegging vir die European Deterrence Initiative (EDI) bou op vorige beleggings in die Verenigde State en weerspieël die prioriteite van die Nasionale Verdedigingsstrategie deur die gereedheid, responsiwiteit, dodaliteit en veerkragtigheid van Amerikaanse magte in Europa te verbeter ten einde afskrikposisie te versterk en te verbeter. ons verdedigingsvermoëns.

Soos in vorige voorleggings, hou die 2020-versoek voort om talle deurlopende, meerjarenaktiwiteite te finansier, sowel as die uitbreiding van bestaande pogings deur die voorstelling van munitie in die teater; verbetering van infrastruktuur om teaterlogistiek te ondersteun; en die verbetering van die responsiwiteit van kragte.

Die $ 5.9 miljard-EDI-versoek vir Fiskale Jaar 2020 sal ons leiers toelaat om beter te voldoen aan opkomende bedreigings vir die veiligheid en territoriale integriteit van ons NAVO-bondgenote. Dit weerspieël ook die belangrikheid van die noodsaaklikheid om aggressie en kwaadaardige invloed in Europa te beinvloed deur ons lug-, see- en landkragresponsiviteit te verhoog en toenemende interoperabiliteit met multinasionale magte. Hierdie EDI-begroting fokus op gesamentlike, gesamentlike oorlogvoering-vermoëns om die uitbreidende uitdagings van 'n dinamiese sekuriteitsomgewing te bereik.

Hierdie versoek is 'n addisionele Amerikaanse belofte wat ons volgehoue ​​sterk verbintenis tot die transform-Atlantiese band en die verdediging van ons onontbeerlike Europese bondgenote en vennote toon.

Amerikaanse Europese Kommando is een van twee Amerikaanse vooropgestelde geografiese vegter kommandante wie se fokus fokus oor Europa, dele van Asië en die Midde-Ooste, die Arktiese en Atlantiese oseane. Die opdrag bestaan ​​uit meer as 60,000 militêre en burgerlike personeel en is verantwoordelik vir Amerikaanse verdediging, verhoudings met NAVO en 51 lande.

Vir meer inligting oor die Amerikaanse Europese Kommando, kliek hier.

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Verdediging, EU, Europese beheer Owerheid Arms, Europese Agentskap Verdediging (EDA), sekuriteit, US