Die EU se Barnier sê Brittanje sal nie oorgang kry sonder #Brexit-transaksie nie

| Maart 15, 2019

Brittanje sal nie 'n oorgangstydperk ná die oorgang hê nie, tensy die House of Commons die egskeidingspakket ratifiseer, die hoof-onderhandelaar Michel Barnier (Foto) het gesê hierdie week nadat die parlement in Londen die transaksie weer afgestem het, skryf Gabriela Baczynska.

"Luister na debat in die House of Commons: daar lyk 'n gevaarlike illusie dat die Verenigde Koninkryk voordeel kan trek uit 'n oorgang in die afwesigheid van die Onttrekkingsooreenkoms," het Barnier op Twitter gesê.

"Laat my duidelik wees: die enigste regsgrondslag vir 'n oorgang is die WA. Geen onttrekkingsooreenkoms beteken geen oorgang nie. "

Tags: , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Brexit, EU, Europese Kommissie, UK