Maritieme vervoer: die Commissie verwelkom die voorlopige ooreenkoms oor die # EuropeanMaritimeSingleWindow omgewing

| Februarie 11, 2019

Die Commissie is ingeneem met die voorlopige akkoord van die mede wetgewers op sy voorstel om 'n Europese Maritieme Enkele Venster Omgewing te vestig, wat die huidige Rapportering Formaliteitsrichtlijn vervang en verbeter.

Die nuwe, volledig geharmoniseerde verslaggewing omgewing vir skepe sal die administratiewe las op die maritieme sektor aansienlik verminder en sy mededingendheid verbeter. Die verordening sal die interoperabiliteit tussen ekonomiese operateurs en owerhede verbeter, die uitruil van data vergemaklik en duplikate vermy en dieselfde inligting twee keer versoek word.

Die voorlopige ooreenkoms moet formeel deur die Europees Parlement en die Raad goedgekeur word voordat dit in werking kan tree.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Konferensie van Perifere Maritieme Streke van Europa (CPMR), EU, Europese Kommissie, Maritieme

Kommentaar gesluit.