#CECIMO versterk dialoog met beleidmakers met die skepping van die nuwe Additive Manufacturing Committee

| Desember 6, 2018

CECIMO het 'n nuwe Additive Manufacturing (AM) komitee geskep. Die nuwe komitee sal die voorste platform wees om EU-beleidsuitdagings en geleenthede op die gebied van AM te bespreek. Met hierdie aksie het CECIMO se Algemene Vergadering die posisie van die vereniging as die Europese Vereniging vir die hele waardeketting van die AM-industrie in Europa geformaliseer.

Die komitee sal optree as 'n sambreel vir alle CECIMO se huidige aktiwiteite - tegnies, statisties, ekonomies, besigheid en kommunikasie - as die stem van toevoegingstegnologieë op Europese vlak.

"Die toekoms van die Europese industrie lê in die industrialisering van innoverende tegnologieë, soos Additive Manufacturing. Met die skepping van hierdie komitee laat ons alle AM-ondernemings toe om met een, gesaghebbende en deskundige stem te praat in EU-onderwerpe wat hul mededingendheid, innovasie en groei beïnvloed, "het die nuwe voorsitter van die CECIMO AM-komitee, Stewart Lane, korporatiewe bestuurder by Renishaw plc gesê. .

Die komitee sal staatmaak op meer as 350 AM organisasies met toonaangewende kundigheid wat betrekking het op 15 nasionale verenigings verteenwoordig deur CECIMO op Europees vlak. "AM beweeg vinnig van prototipering na seriële produksie in 'n verskeidenheid sektore. Ons is op die punt om die tegnologie se industriële opname in Europa te sien. Meer as ooit is dit noodsaaklik om 'n permanente, kundige gedrewe dialoog met EU-beleidmakers te verseker, ten einde 'n blom ekosisteem vir AM te skep. Ons vereniging is al lankal in die voorpunt van hierdie poging. Met hierdie komitee vernuwe ons ons toewyding aan hierdie doelwit, "het Cipimo se direkteur-generaal, Filip Geerts, gesê.

Die nuwe AM-komitee sal fokus op breë vakke wat noodsaaklik is vir die industrialisering van AM in Europa, soos die regte EU-reguleringsraamwerk, ontwikkeling van werksmag, handel en AM-verwante statistieke. Dit sal ook voortbou op die werk van die bestaande AM-werkgroep, waar CECIMO-lede spesifieke beleids- en besigheidsvakke uitdeel om gesamentlike stappe te verdeel en voor te stel. hy

Vir meer inligting, sien die webwerf of kontak Vincenzo Renda. Jy kan ook kyk en deel hierdie kort video, met CECIMO Direkteur-generaal Filip Geerts, wat hul aktiwiteite en die nuwe Additive Manufacturing Committee verduidelik.

Adeur CECIMO

CECIMO is die Europese Vereniging van die Machine Tool Industries en verwante Manufacturing Technologies. Dit verteenwoordig 15 nasionale verenigings vir Additive Manufacturing (AM) tegnologie regoor Europa. Deur lidlande oor die vasteland verteenwoordig CECIMO 350-toonaangewende AM-maatskappye, met lede wat 'n belangrike rol speel in 'n wye verskeidenheid kritiese afdelings van die AM-waardeketting - van die verskaffing van alle verskillende soorte grondstowwe vir die vervaardiging van additiewe en die ontwikkeling van sagteware, masjienvervaardiging en na-verwerking. CECIMO is op soek na vooruitgang met hierdie belangrike opkomende tegnologie.

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, EU