PM kantoor verwerp BBC verslag op November #Brexit rooster

| November 8, 2018

Brittanje wil 'n Brexit-ooreenkoms teen die einde van November hê, en premier Theresa May sal 'n toespraak op 19 November gee. Hy het gesê dat sy op die referendum gelewer het met 'n ooreenkoms wat die land weer saambring, het die BBC Dinsdag (6 November) berig. skryf Costas Pitas.

"Die spelfoute en kinderagtige taal in hierdie dokument moet genoeg wees om duidelik te maak dat dit nie die regering se denke verteenwoordig nie. Jy sal verwag dat die regering planne vir alle situasies sal hê - om duidelik te wees, dit is nie een van hulle nie. "

Die BBC het die dokument aangehaal soos gesê dat die minister van Brexit Dominic Raab (afgebeeld, agter Michel Barnier) sal ook by wyse van 'n verklaring die Uitnemende Ooreenkoms en Toekomstige Raamwerk op November 19 aan die parlement voorlê.

Die parlement sal op 27 November stem, volgens die dokument.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Brexit, EU, UK

Kommentaar gesluit.