#HumanRightsWithoutFrontiers - Uitbuiting van #NorthKorea werkers in #Poland

| November 8, 2018

Welkom by die tweede in ons gereelde reeks oor menseregte, wat u in vennootskap met Menseregte sonder grense gebring het. In hierdie program kyk ons ​​na die uitbuiting van Noord-Koreaanse werkers in Pole.

'N rolprent oor die kwessie is getoets op 'n gebeurtenis wat deur die EP Laszlo Tökes en Menseregte sonder grense in die Europees Parlement georganiseer is.

Die film, genaamd Dollar Helde, ondersoek 'n praktyk wat aangaan, ten spyte van VN- en EU-sanksies wat die verhuring van enige werksmag van Noord-Korea verbied. Met die ingewikkeldheid van private maatskappye en Poolse staatsagentskappe bly Noord-Koreaanse werkers in Pole en word deur Pyongyang uitgebuit, met slegs 'n persoonlike inkomste van minder as $ 150 per maand.

Die saak is aktief nagestreef deur Menseregte sonder grense. Op 19 September het die NRO 'n openbare verklaring gemaak tydens die Menslike Dimensie-implementeringsvergadering (HDIM) wat in die Warskou van die OVSE se kantoor vir demokratiese instellings en menseregte gehou is en die Poolse afvaardiging aan die OVSE gevra het: "Hoeveel Noord-Koreaanse werknemers is werk tans in Pole, en hoeveel werkvisums is sedert die laaste HDIM-vergadering uitgereik? "

Pole se amptelike antwoord bevat teenstrydige statistieke

Kom asseblief weer volgende maand by ons aan as ons weer kyk na ander kwessies wat die universele en gelyke toepassing van menseregte op alle mense beïnvloed, ongeag van nasionaliteit, geslag, rasse of etniese afkoms, godsdiens, taal of enige ander klassifikasie.

Tags: , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Gewilde, Gewilde artikel, Menseregte, Menseregte