Die Europese Unie bied EU-vordering aan op #SustainableDevelopmentGoals by die VN se hoëvlak-politieke forum in New York

| Julie 15, 2019

Kommissaris vir internasionale samewerking en ontwikkeling, mnr. Neven Mimica (foto) en Omgewing, Maritieme Sake en Vissery Kommissaris Karmenu Vella, woon die Verenigde Nasies se Hoëvlak Politieke Forum oor Volhoubare Ontwikkeling hierdie week die EU se vordering in die rigting van die doelstellings vir volhoubare ontwikkeling voor te stel - binne sowel die Europese Unie as internasionaal.

'N gedetailleerde oorsig van die vordering sal aangebied word by die belangrikste EU-byeenkoms wat saam met Finland op Donderdag 18 Julie gehou is. Gedurende die week sal kommissaris Mimica ook deelneem aan 'n geleentheid wat gesamentlik met Frankryk georganiseer word, waar die skakels tussen ongelykhede en klimaatsverandering aangespreek word. 'n gebeurtenis oor 'n skoon energie-oorgang wat saam met Ethiopië, die VN se Departement van Ekonomiese en Maatskaplike Sake en die Internasionale Hernubare Energie-agentskap gehuisves word; 'n gebeurtenis van die Internasionale Arbeidsorganisasie om pogings om gedwonge arbeid te beëindig, te versnel; en 'n geleentheid aangebied deur Ysland en Malawi om die gaping tussen onderwys en jeugwerk te oorbrug.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: ,

kategorie: 'N Voorblad, Klimaatverandering, omgewing, EU, Europese Kommissie

Kommentaar gesluit.