Verbinding met ons

Onderwys

ESCP Business School het volle graadtoekenningsbevoegdhede in die Verenigde Koninkryk verleen

DEEL:

Gepubliseer

on

Op Maandag, 13 Mei, het die Kantoor vir Studente (OfS) ESCP Business School gemagtig om Teught-toekennings toe te ken, aangesien die Skool voldoen het aan alle kriteria vir die Volle Graad Toekenningsbevoegdhede (Volle DAP's) ooreenkomstig artikel 42(1) van die Hoër Onderwys en Navorsingswet 2017 (HERA).

Hierdie nuwe krag laat toe ESCP Besigheidskool om toekennings toe te ken vir vakke wat verband hou met Besigheid en Bestuur op kwalifiserende programme wat op sy Londen-kampus aangebied word. Hierdie bevoegdheid strek tot voorgraadse en nagraadse graadtoekennings tot en met Vlak 7, soos uiteengesit in die Raamwerk vir Hoër Onderwyskwalifikasies (FHEQ).

Leon Laulusa, Uitvoerende President en Dekaan van ESCP Business School, sê:

“Die volle graadtoekenningsmagte in die VK beloon ESCP se verbintenis tot akademiese uitnemendheid. Dit illustreer die essensie van waarvoor ons skool vandag staan: 'n unieke model van onderskeiding as 'n multikampus Pan-Europese instelling. Dit is 'n ongelooflike prestasie vir ons Londen-kampus en fantastiese nuus vir die hele ESCP-gemeenskap.”

As reguleerder vir hoër onderwys in Engeland, beskerm die OfS die belange van studente deur 'n diverse en onafhanklike hoëronderwyssektor te ondersteun. Oor die jare het slegs 'n paar internasionale instellings suksesvol Graadtoekenningsbevoegdhede verwerf, met ESCP Business School wat een van die eerste Europese instellings was wat hierdie drempel slaag.

Francesco Rattalino, Uitvoerende Vise-President en Dekaan vir Akademiese Aangeleenthede en Studente-ervaring, sê:

"Dankie aan die ESCP-gemeenskap, veral die Londenkampus, vir hul onskatbare rol om hierdie mylpaal te bereik. Hierdie prestasie strook naatloos met ons missie om ons studente-multikampus-ervaring te verbeter en posisioneer die Skool verder as die voorloper in die wêreldwye hoëronderwyslandskap ."

ESCP Business School se DAP-magtiging begin op 2 September 2024, wat beteken dat die volgende innames van ESCP se Baccalaureus in Bestuur, Meestersgraad in Bestuur, MSc in Energiebestuur, MSc in Digitale Transformasiebestuur en -leierskap, MSc in Bemarking en Kreatiwiteit, en MBA in Internasionale Bestuur wat by die ESCP Londen-kampus gaan studeer, sal by graduering by 'n bykomende Britse graad kan baat vind, wat studente in staat stel om met ten minste twee internasionaal erkende grade te gradueer.

Kamran Razmdoost, dekaan van ESCP Business School London Campus, sê:

“Die nuus bring ontsaglike plesier en vreugde. Hierdie prestasie toon ESCP se onwrikbare behendigheid, toewyding en aanpasbaarheid om aan veelvuldige standaarde en regulatoriese vereistes in ons verskillende Europese lande te voldoen. Die UK-graadtoekenningskrag verbeter nie net ons opvoedkundige aanbod nie, maar bied ons ook groter buigsaamheid om aan studenteverwagtings te voldoen en in hul verskillende behoeftes te voorsien. Dit is 'n belangrike stap in die rigting van ESCP se dieper integrasie binne die VK se akademiese en sake-ekosisteem. 'n Spesiale dank gaan uit aan Florence Mele, UK Direkteur van Studente en Akademiese Dienste, wat die UK Degree Awarding Powers aansoekproses namens die Skool gelei het. Baie geluk aan die hele ESCP-gemeenskap, en die Londen-kampus, vir hierdie groot prestasie.”

Hierdie jaar merk die Londenkampus ESCP Business School se 20ste jaar in Londen, 50ste jaar in die VK, en 205ste jaar sedert sy stigting.

Na die opening van sy VK-kampus in 1974, het ESCP Business School 'n merkwaardige groei in studentegetalle, beskikbare graadprogramme en fasiliteite in die VK ervaar. In 2023/24 het ESCP Londenkampus meer as 1100 70 studente van meer as 1,200 nasionaliteite verwelkom in sy Baccalaureus-, Meesters- en MBA-graadprogramme, en het meer as XNUMX XNUMX deelnemers aan Uitvoerende Onderwys aangebied, wat sy studentenommerrekord merk.

ESCP Business School is 4de in Europa en 2de in die Verenigde Koninkryk deur die Financial Times (2023), met sy Meester in Finansies 1ste wêreldwyd, Executive MBA 3de wêreldwyd en Master in Management 4de wêreldwyd in hul onderskeie kategorieë.

ESCP Business School se Londen-kampus het 'n 10-jaar-landgoedontwikkeling-meesterplan begin om sy persele op te skaal en nuwe werk- en onderrigruimte aan die groeiende groepe voorgraadse, nagraadse en uitvoerende onderwysstudente te bied.

ESCP Business School is in 1819 gestig. Die Skool het gekies om verantwoordelike leierskap te onderrig, oop vir die wêreld en gebaseer op Europese multikulturalisme. Ses kampusse in Berlyn, Londen, Madrid, Parys, Turyn en Warskou is die stapstene wat studente in staat stel om hierdie Europese benadering tot bestuur te ervaar.

Verskeie generasies van entrepreneurs en bestuurders is dus opgelei in die vaste oortuiging dat die sakewêreld die samelewing op 'n positiewe manier kan voed.

Hierdie oortuiging en ESCP se waardes - uitnemendheid, singulariteit, kreatiwiteit en pluraliteit - rig daagliks ons missie en bou sy pedagogiese visie.

Elke jaar verwelkom ESCP 10,000 6,000+ studente en 135 XNUMX bestuurders van XNUMX verskillende nasionaliteite. Sy krag lê in sy talle besigheidsopleidingsprogramme, beide algemeen en gespesialiseerd (Bachelor, Meester, MBA, Uitvoerende MBA, PhD en Uitvoerende Onderwys), wat almal 'n multi-kampus ervaring insluit.

Dit begin alles hier.

webwerf: escp.eu
Volg ons op X en LinkedIn: @escp_bs en @ESCP Business School

Deel hierdie artikel:

EU Reporter publiseer artikels uit 'n verskeidenheid van buite bronne wat 'n wye verskeidenheid van standpunte uitdruk. Die standpunte wat in hierdie artikels ingeneem word, is nie noodwendig dié van EU Reporter nie.

Neigings