#EUStudentFunding het voortgegaan vir 2020 / 21

| Mag 29, 2019

EU-studente wat kursusse in die 2020 / 21-akademiese jaar begin, sal huisgeldstatus en finansiële ondersteuning vir die duur van kursusse in Engeland gewaarborg het, het die minister van universiteite aangekondig.

Chris Skidmore, wat in Brussel praat, het aangekondig dat EU-burgers wat 'n hoërskool in Engeland in die 2020 / 21-akademiese jaar begin, in aanmerking kom vir voorgraadse en nagraadse finansiële ondersteuning, gevorderde leerlinglenings sowel as FE en vakleerlingskappe, of 'n ooreenkoms vir Verlaat die EU is in plek of nie.

Die aankondiging volg op die regering se bestaande verbintenis tot studentefinansiering vir EU-burgers wat in Engeland in die 2019 / 20-akademiese jaar of voorheen begin.

Die nuutste 2019-toepassingssiklusdata toon meer as 37,000 EU-studente het aansoek gedoen vir voltydse voorgraadse kursusse in Engeland - 'n toename van 1.9 persent die vorige jaar.

Universiteitsminister Chris Skidmore het gesê: "Ons waardeer die belangrike bydrae wat internasionale studente, insluitend dié van die EU, aan ons universiteite lewer en dit is 'n bewys van ons wêreldwye hoër onderwysstelsel wat soveel studente van die buiteland kies om te studeer. hier.

"Dit is belangrik dat ons onthou dat terwyl ons gekies het om die EU te verlaat, ons nie Europa verlaat nie, en ons universiteite floreer op die verskeidenheid van globale instellings.

"Ons weet dat studente alreeds hul universiteitsopsies vir volgende jaar sal oorweeg. Daarom bevestig ons nou dat in aanmerking kom EU-burgers steeds voordeel sal trek uit huistoelae status en toegang tot finansiële ondersteuning vir die 20 / 21 akademiese jaar kan kry. het die sekerheid wat hulle nodig het om hul keuse te maak. "

Die Internasionale Onderwysstrategie, wat daarop gemik is om verdere groei van die VK se wêreldklasonderwyssektor te handhaaf en te ondersteun, het 'n verbintenis ingesluit om die na-studieverlofperiode tot ses maande vir voorgraadse en meestersgraadstudente te verleng en 'n jaar vir alle doktorale studente.

Die strategie help universiteite om internasionale studente ook in diens te kry en oorweeg hoe die visumproses vir internasionale studente verbeter kan word.

Die Regering erken die noodsaaklikheid om sekerheid te gee vir studente en die sektor, spesifiek vir die akademiese jaar 2020 / 21, aangesien die werwingsproses aan die gang is.

Werk om die toekomstige tariefstatus vir nuwe EU-studente te bepaal na die 2020 / 21-akademiese jaar is aan die gang, aangesien die regering so gou as moontlik 'n gladde en ordelike uittrede uit die EU voorberei.

Die regering sal genoegsame kennisgewing aan voornemende EU-studente verskaf oor fooie reëlings voor die 2021 / 2022 akademiese jaar en die daaropvolgende jare in die toekoms.

- Ingevolge huidige huidige finansieringsreëls, kan EU-burgers in aanmerking kom om voorgraadse onderriggeldlenings, FE Gevorderde Leerderlenings, en Meesters- en Doktorsgraadlenings te ontvang indien hulle in die Europese Ekonomiese Gebied of Switserland vir die drie jaar voor die aanvang van hul kursus.

- EU-onderdane wat vir vyf jaar voor die aanvang van hul kursus in die VK en Eilande woon, en EER / Switserse studente wat as migrerende werkers in die Verenigde Koninkryk geassesseer word, kan ook aansoek doen vir voorgraadse instandhoudingsondersteuning.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , ,

kategorie: 'N Voorblad, volwasse leer, Onderwys, EU, EU, universiteite, Universiteit klasgelde

Kommentaar gesluit.