Verbinding met ons

Finansies

ECR verwelkom die ooreenkoms oor die Fonds vir die Europese hulp aan die armstes

op die regte pad

gepubliseer

on

Die tweede hersiening van die verordening oor die Fonds vir die Europese hulp aan die agtergeblewenes (FEAD) rakende die spesifieke maatreëls om die COVID-19-krisis aan te spreek, sal die lidstaten toelaat om addisionele hulpbronne te gebruik en tot 100% medefinansieringskoers aan te vra. . 

Die onderhandelingspan van die Europese Parlement onder leiding van die EMPL-voorsitter, ECR-parlementslid mev. Ďuriš Nicholsonová, het 'n ooreenkoms met die Raad bereik oor die wysiging van die FEAD-verordening wat tydens die plenêre sitting aanvaar is. Die Fonds vir Europese hulp aan die armstes ondersteun lidlande in die verskaffing van voedsel en basiese materiële hulp aan behoeftiges, wat deur vennootorganisasies gelewer word. Die fonds is in 2014 gestig en help 13 miljoen mense per jaar, waaronder 4 miljoen kinders.

EMPL-voorsitter, mev. Ďuriš Nicholsonová, verwelkom die ooreenkoms: 'Die aantal mense wat aan voedsel- en materiële gebrek ly, neem ongelukkig toe as gevolg van die gevolge van die Covid-19-krisis, en dit is die persone met die grootste agterstand wat spesifieke risiko's en verdere ontberinge in die gesig staar. Hierdie wysiging sal die lidstaten in staat stel om voort te gaan om hulp te verleen vir behoeftiges sonder vertragings en onderbrekings. ”

Aangesien die Covid-19-krisis sosiale verdeeldheid, ongelykhede en verhoogde werkloosheidsyfers verdiep het, het die eise vir ondersteuning van FEAD toegeneem. Daarom moes, in ag genome die omstandighede, maatreëls getref word wat die huidige situasie weerspieël. Die ooreenkoms sal die lidstaten in staat stel om tot 2022 bykomende hulpbronne te gebruik om hulp te verleen aan die persone met die meeste behoeftes. Lidlande het die middele om so vroeg as moontlik voorafbetalings aan begunstigdes te reël en sal 100% medefinansiering kan aanvra by die EU-begroting.

ECR Shadow Rapporteur mev Rafalska het gesê: “Die vinnige inwerkingtreding van die verordening sal die onmiddellike mobilisering van addisionele hulpbronne moontlik maak, wat verwag word deur gesinne in moeilike lewensituasies, mense met gestremdhede, ouer mensehaweloses en migrante. ”

Bank

COVID-19 onthul die tekortkominge van 'n papiergebaseerde handelstelsel

Colin Stevens

gepubliseer

on

Volgens 'n onlangse verslag deur die International Chamber of Commerce, aangesien COVID-19 die tekortkominge van 'n papiergebaseerde handelsstelsel onthul, is finansiële instellings besig om maniere te vind om handel te laat sirkuleer. Dit verklaar dat die probleem waarmee ons vandag te kampe het, gesetel is in die hardste kwesbaarheid van die handel: papier. Papier is die achilleshiel van die finansiële sektor. Die ontwrigting sou altyd plaasvind, die enigste vraag was wanneer, skryf Colin Stevens.

Voorlopige ICC-data toon dat finansiële instellings reeds voel dat hulle geraak word. Meer as 60% van die respondente op die onlangse COVID-19-aanvulling tot die handelsopname verwag dat hul handelsvloei in 20 met minstens 2020% sal daal.

Die pandemie lei of vererger uitdagings vir die handelsfinansieringsproses. Om die praktiese aspekte van handelsfinansiering in 'n COVID-19-omgewing te bekamp, ​​het baie banke aangedui dat hulle hul eie maatreëls tref om interne reëls vir oorspronklike dokumentasie te verslap. Slegs 29% van die respondente rapporteer egter dat hul plaaslike reguleerders steun verleen het om deurlopende handel te help vergemaklik.

Dit is 'n kritieke tyd vir die opgradering van infrastruktuur en verhoogde deursigtigheid, en hoewel die pandemie baie negatiewe gevolge veroorsaak, is dit 'n potensiële positiewe impak dat dit aan die bedryf duidelik gemaak het dat daar wel veranderinge aangebring moet word om prosesse te optimaliseer en die algehele verbetering te verbeter. funksionering van internasionale handel, handelsfinansiering en geldbeweging.

Ali Amirliravi, die uitvoerende hoof van LGR Global en stigter van Silk Road Coin, het verduidelik hoe sy firma oplossings vir hierdie probleme gevind het.

'Ek dink dit kom daarop neer dat nuwe tegnologieë op slim maniere geïntegreer word. Neem my maatskappy, byvoorbeeld, LGR Global, wat geldbeweging betref, is ons gefokus op drie dinge: spoed, koste en deursigtigheid. Om hierdie probleme aan te spreek, lei ons met tegnologie en gebruik ons ​​dinge soos blockchain, digitale geldeenhede en algemene digitalisering om die bestaande metodieke te optimaliseer.

Ali Amirliravi, die uitvoerende hoof van LGR Global en stigter van Silk Road Coin,

Ali Amirliravi, die uitvoerende hoof van LGR Global en stigter van Silk Road Coin

'Dit is baie duidelik die impak wat nuwe tegnologieë kan hê op dinge soos spoed en deursigtigheid, maar as ek sê, is dit belangrik om die tegnologieë op 'n slim manier te integreer, wat belangrik is, want jy moet altyd jou kliënt in gedagte hou - die laaste ding wat ons wil doen wil doen, is om 'n stelsel in te stel wat ons gebruikers eintlik verwar en sy of haar werk ingewikkelder maak. Die oplossing vir hierdie probleme word aan die een kant gevind in nuwe tegnologie, maar aan die ander kant gaan dit oor die skep van 'n gebruikerservaring wat Dit is maklik om te gebruik en interaksie met dit te hê, en kan soomloos in die bestaande stelsels geïntegreer word. Dit is 'n bietjie balans tussen tegnologie en gebruikerservaring, dit is waar die oplossing geskep gaan word.

"Wat die breër onderwerp van finansiering in die voorsieningsketting betref, is die behoefte aan verbeterde digitalisering en outomatisering van die prosesse en meganismes wat deur die hele lewenssiklus bestaan. In die handelsbedryf met veel kommoditeite is daar soveel verskillende belanghebbendes. tussengangers, banke, ens. en elkeen van hulle het hul eie manier om dit te doen - daar is 'n algemene gebrek aan standaardisering, veral in die Silk Road Area. Die gebrek aan standaardisering lei tot verwarring in die nakoming van vereistes, handelsdokumente, briewe van krediet, ensovoorts, en dit beteken vertragings en verhoogde koste vir alle partye. Verder het ons die groot probleem van bedrog, wat u moet verwag as u so 'n verskil in die kwaliteit van prosesse en verslagdoening het. weer om tegnologie te gebruik en soveel as moontlik van hierdie prosesse te digitaliseer en outomatiseer - dit moet die doel wees om menslike foute uit die vergelyking te haal.

'En hier is die baie opwindende ding om digitalisering en standaardisering in die voorsieningskettingfinansiering te bring: dit sal nie net sake vir die ondernemings self baie eenvoudiger maak nie, hierdie verhoogde deursigtigheid en optimalisering sal ook die ondernemings baie aantrekliker maak vir buite beleggers. Dit is 'n wen-wen vir almal wat hier betrokke is. ”

Hoe glo Amirliravi dat hierdie nuwe stelsels in bestaande infrastruktuur geïntegreer kan word?

'Dit is regtig 'n belangrike vraag, en daar is baie tyd aan LGR Global gewy. Ons het besef dat u 'n uitstekende tegnologiese oplossing kan hê, maar as dit ingewikkeldheid of verwarring vir u kliënte skep, sal u uiteindelik meer probleme veroorsaak as wat u oplos.

In die handelsfinansierings- en geldbewegingsbedryf beteken dit dat nuwe oplossings in staat moet wees om direk by bestaande kliëntestelsels in te skakel - met behulp van API's is dit alles moontlik. Dit gaan daaroor om die gaping tussen tradisionele finansies en fintech te oorbrug en te sorg dat die voordele van digitalisering met 'n soomlose gebruikerservaring gepaard gaan.

Die ekostelsel vir handelsfinansiering het 'n aantal verskillende belanghebbendes, elk met hul eie stelsels. Wat ons regtig nodig het, is 'n end-tot-end oplossing wat deursigtigheid en spoed in hierdie prosesse bied, maar steeds kan skakel met die nalatenskap en bankstelsels waarop die bedryf staatmaak. Dit is dan wanneer u werklike veranderinge sal sien aanbring. ”

Waar is die wêreldwye brandpunte vir verandering en geleenthede? Ali Amirliravi sê dat sy maatskappy, LGR Global, om 'n paar hoofredes op die Silk Road Area fokus - tussen Europa, Sentraal-Asië en China:

'Eerstens, dit is 'n gebied van ongelooflike groei. As ons byvoorbeeld na China kyk, het hulle die afgelope jaar die BBP-groei van meer as 6% gehandhaaf, en sentraal-Asiatiese ekonomieë plaas soortgelyke getalle, indien nie hoër nie. Hierdie soort groei beteken verhoogde handel, groter buitelandse eienaarskap en filiaalontwikkeling. Dit is 'n gebied waar u regtig die kans kan sien om baie outomatisering en standaardisering in die prosesse binne die voorsieningskettings te bring. Daar word baie geld rondgeskuif en nuwe handelsvennootskappe word deurgaans gemaak, maar daar is ook baie pynpunte in die bedryf.

Die tweede rede het te make met die realiteit van wisselvalligheid in die gebied. As ons sê Silk Road Area-lande, dan praat ons oor 68 lande, elk met hul eie geldeenhede en die geïndividualiseerde waardeskommelings wat as 'n neweproduk daarvan voorkom. Oorgrenshandel op hierdie gebied beteken dat die maatskappye en belanghebbendes wat aan die finansiële kant deelneem, allerlei probleme moet hanteer wat valuta-uitruil betref.

En hier is waar die bankvertragings wat in die tradisionele stelsel gebeur, 'n negatiewe uitwerking het op sake in die gebied: omdat sommige van hierdie geldeenhede baie wisselvallig is, kan dit so wees dat die transaksie teen die tyd Die werklike waarde wat oorgedra word, sal uiteindelik aansienlik anders wees as wat aanvanklik ooreengekom is. Dit veroorsaak allerhande hoofpyne as daar rekening gehou word met alle kante, en dit is 'n probleem wat ek direk gedurende my tyd in die bedryf hanteer het. ”

Amirliravi glo dat wat ons tans sien, 'n bedryf is wat gereed is vir verandering. Selfs met die pandemie groei maatskappye en ekonomieë, en daar word nou meer gedruk na digitale, outomatiese oplossings as ooit tevore. Die volume grensoverschrijdende transaksies groei nou al jare lank met 6%, en net die internasionale betalingsbedryf is 200 miljard dollar werd.

Nommers soos die toon die impakpotensiaal aan wat optimalisering in hierdie ruimte kan hê.

Onderwerpe soos koste, deursigtigheid, spoed, buigsaamheid en digitalisering is tans in die bedryf, en namate aanbiedings en verskaffingskettings steeds meer waardevol en kompleks word, sal die eise aan infrastruktuur ook toeneem. Dit is regtig nie 'n vraag van 'as' nie, dit is 'n vraag van 'wanneer' - die bedryf staan ​​tans op 'n kruispunt: dit is duidelik dat nuwe tegnologieë die prosesse sal stroomlyn en optimaliseer, maar partye wag op 'n veilige en betroubare oplossing. genoeg om gereelde, groot volume transaksies te hanteer, en soepel genoeg om aan te pas by die komplekse transaksiestrukture wat binne handelsfinansiering bestaan. '

Amirliravi en sy kollegas van LGR Global sien 'n opwindende toekoms vir die b2b-geldbewegings- en handelsfinansieringsbedryf.

'Ek dink iets wat ons gaan sien, is die impak van opkomende tegnologieë op die bedryf', het hy gesê. 'Dinge soos blockchain-infrastruktuur en digitale geldeenhede sal gebruik word om meer deursigtigheid en vinniger transaksies te gee. Daar word ook digitale geldeenhede van die sentrale bank wat deur die regering uitgereik word, geskep, en dit gaan ook 'n interessante impak hê op die grensbeweging van geld.

"Ons kyk na hoe digitale slim kontrakte in handelsfinansiering gebruik kan word om nuwe outomatiese kredietbriewe te skep, en dit word regtig interessant as u die IoT-tegnologie gebruik. Ons stelsel kan transaksies en betalings outomaties veroorsaak op grond van inkomende datastrome. Dit beteken byvoorbeeld dat ons 'n slim kontrak kan opstel vir 'n kredietbrief wat outomaties betaling vrystel sodra 'n skeepsvraghouer of 'n skeepvaartuig 'n sekere plek bereik. Of 'n eenvoudiger voorbeeld: betalings kan een keer per stel nakomingsdokumente word geverifieer en na die stelsel gelaai. Outomatisering is so 'n groot neiging - ons gaan sien dat al hoe meer tradisionele prosesse onderbreek word.

"Data gaan 'n groot rol speel in die vorming van die toekoms van die voorsieningskettingfinansiering. In die huidige stelsel word baie data opgespoor, en die gebrek aan standaardisering beïnvloed regtig die algehele data-insamelingsgeleenthede. opgelos is, sou 'n end-to-end digitale handelsfinansieringsplatform groot datastelle kon genereer wat gebruik kan word om allerhande teoretiese modelle en insigte in die bedryf te skep. Natuurlik beteken die kwaliteit en sensitiwiteit van hierdie data dat databestuur en sekuriteit sal ongelooflik belangrik wees vir die bedryf van môre.

"Die toekoms vir die geldbewegings- en handelsfinansieringsbedryf is vir my blink. Ons betree die nuwe digitale era, en dit gaan allerlei nuwe sakegeleenthede beteken, veral vir die ondernemings wat die volgende generasie tegnologieë omarm."

Lees verder

Bank

Hoe digitale handelsfinansieringsoplossings werk om COVID-19-probleme die hoof te bied

Colin Stevens

gepubliseer

on

Namate COVID-19 oor die hele wêreld versprei het, het koerierdienste en die verskuiwing van papierdokumente vertraag. 'N Onlangse oorsig van die oorlewing van menslike koronavirusse op oppervlaktes het groot wisselvalligheid gevind, wat wissel van twee uur tot nege dae, skryf Colin Stevens.

Die oorlewingstyd hang af van 'n aantal faktore, insluitend die tipe oppervlak, temperatuur, relatiewe humiditeit en spesifieke spanning van die virus.

Aangesien verskepingsroetes en hawens ontwrig word, meer lande wat toesluit en die druk op uitvoerders, logistieke netwerke en banke toeneem, is daar 'n sterk aansporing vir ondernemings wat internasionaal handel dryf om hul dokumente te digitaliseer.

Die handelsbedryf met baie kommoditeite is baie ingewikkeld - daar is 'n aantal belanghebbendes, tussengangers en banke wat saam werk om transaksies te laat plaasvind. Hierdie transaksies is baie waardevol en kom baie gereeld voor - dit is 'n groot besigheid.

In 'n tipiese internasionale handel word tot 36 dokumente wat deur verskillende partye uit verskillende lande uitgereik word, eers aan 'n produsent of handelsonderneming gestuur, verder hanteer en daarna na banke gestuur, wat die verspreiding van die virus vererger.

Daarom moet partye wat by die wêreldhandel betrokke is, hulself toespits op digitale oplossings, soos elektroniese handtekeninge en platforms wat gedigitaliseerde dokumente aanbied, om te verseker dat hul handelsfinansieringstransaksies en -dokumente feitlik ingekleur kan word.

In die sogenaamde 'Silk Road Countries' - die gebiede tussen Europa, Sentraal-Asië en China, sommige maatskappye wat alle manuele prosesse gebruik en ander wat besig is om digitaal te beweeg - daar is geen standaardisering nie.

'N Internasionale organisasie met die doel om die handel onder lede en state te vergroot, is die Silk Road Chamber of International Commerce.

Een van sy voorste lede is Ali Amirliravi, die uitvoerende hoof van LGR Global en stigter van Silk Road Coin, 'n kripto-geldeenheid wat ontwerp is om internasionale grensoverschrijdende handel langs die Belt- en Road-lande te vergemaklik.

Op hierdie webwerf het hy gesê:

Ali Amirliravi, die uitvoerende hoof van LGR Global

Ali Amirliravi, uitvoerende hoof van LGR Global

'Die COVID-pandemie het baie van die probleme wat tans in wêreldwye voorsieningskettings bestaan, beklemtoon. Om mee te begin, het ons die risiko's van die sogenaamde 'just-in-time' produksiestyl gesien en wat kan gebeur as maatskappye hul eie verskaffingskettings as pakhuisfasiliteite gebruik. Almal het die onderbrekings en vertragings in die toevoer van chirurgiese maskers en persoonlike beskermende toerusting gesien - die algehele gebrek aan deursigtigheid in tradisionele stelsels is regtig aan die lig gebring.

"Ons het die behoefte gesien aan datakontrole en -dokumentasie van hoë gehalte - mense wou presies weet waar hul produkte vandaan kom en watter raakpunte langs die voorsieningsketting bestaan. En dan het ons natuurlik die behoefte aan spoed gesien - die vraag was daar, maar die tradisionele voorsieningskettings het 'n aantal probleme ondervind om die produkte betyds te produseer en af ​​te lewer - veral sodra die wetlike en nakomingsvereistes nagekom is.

"Wat die geldbeweging betref, het ons gesien hoe verhoogde fooie, tekorte aan muntstukke en vertragings in die bank regtig inmeng met kritieke sakebedrywighede. In krisistye kan selfs klein ondoeltreffendheid 'n geweldige negatiewe uitwerking hê - dit geld veral in die handel in kommoditeite waar die transaksiegrootte en volume is so groot.

"Dit is alles probleme waarvan die bedryf al 'n geruime tyd bewus is, maar die COVID-krisis het getoon dat daar nou opgetree moet word sodat ons hierdie probleme kan oorkom. Dit is 'n kritieke tyd vir die opgradering van infrastruktuur en verhoogde deursigtigheid. pandemie het baie negatiewe gevolge veroorsaak, en 'n potensiële positiewe impak is dat dit aan die bedryf duidelik gemaak het dat daar wel veranderinge aangebring moet word om prosesse te optimaliseer en die algehele funksionering van internasionale handel, handelsfinansiering en geldbeweging te verbeter. ”

Ali Amirliravi stel 'n paar oplossings vir hierdie probleme voor:

'Ek dink dit kom daarop neer dat nuwe tegnologieë op slim maniere geïntegreer word. Neem my maatskappy byvoorbeeld, LGR Global. Wat geldbeweging betref, fokus ons op drie dinge: spoed, koste en deursigtigheid. Om hierdie probleme aan te spreek, lei ons met tegnologie en gebruik ons ​​dinge soos blockchain, digitale geldeenhede en algemene digitalisering om die bestaande metodieke te optimaliseer.

'Dit is baie duidelik die impak wat nuwe tegnologieë kan hê op dinge soos spoed en deursigtigheid, maar as ek sê, is dit belangrik om die tegnologieë op 'n slim manier te integreer, wat belangrik is, want jy moet altyd jou kliënt in gedagte hou - die laaste ding wat ons wil doen wil doen, is om 'n stelsel in te stel wat ons gebruikers eintlik verwar en sy of haar werk ingewikkelder maak. Die oplossing vir hierdie probleme word aan die een kant gevind in nuwe tegnologie, maar aan die ander kant gaan dit oor die skep van 'n gebruikerservaring wat is maklik om te gebruik en daarmee te kommunikeer en kan soomloos in die bestaande stelsels geïntegreer word. ”

In 'n wêreldwye noodgeval kan internasionale handel vertraag, maar dit mag nie stop nie. Alhoewel COVID-19 die tekortkominge van 'n papiergebaseerde handelsstelsel openbaar, bied dit ondernemings soos LGR Crypto Bank die geleentheid om die funksie en aard van handel te moderniseer.

"In die handelsfinansiering- en geldbewegingsbedryf beteken dit dat nuwe oplossings direk by bestaande kliëntestelsels moet kan inskakel," het Amirliravi gesê. 'Dit is alles moontlik om API's te gebruik. Dit gaan daaroor om die gaping tussen tradisionele finansies en fintech te oorbrug, en om seker te maak dat die voordele van digitalisering gepaard gaan met 'n soomlose gebruikerservaring. ”

 

 

Lees verder

Bank

'Ons moet 'n werklike interne mark vir besparings skep'

Guest bydraer

gepubliseer

on

Slegs 'n fraksie van die Europeërs belê in aandele, terwyl Amerikaanse verbruikers heelwat meer geneig is om by finansiële markte betrokke te raak. Die Europese Unie kan strategiese regulatoriese veranderings aanbring om dit ten goede te verander, skryf Bill Wirtz.

Met histories lae rentekoerse kyk Europeërs met gefrustreerde frustrasie na hul spaarrekeninge. Beleggings in kommoditeite is tradisioneel gewild, veral in tye van ekonomiese onsekerheid, maar daar is net soveel wat die aankoop van enkele onse goud vir Europese verbruikers kan doen. Vergelykend, het die aandele nie 'n groot aantrekkingskrag by verbruikers nie. Die redes daarvoor is nie kultureel nie.

Minder as 15% van die Europeërs (dikwels net 1% in Sentraal- en Oos-Europa, 15% in Duitsland, tot 40% in Nederland belê direk of indirek in aandele. Daarenteen het tot die helfte van Amerikaanse huishoudings direk of aandele deur fondse, meestal as 'n langtermyn-besparingsverbintenis. Een rede is dat Europa in die Verenigde State (met die federale 401k-aftreerekeningskema) op 'n hoër vlak lyk terwyl dit met finansiële dienste oor staatsgrense lyk. Die S&P 500-indeks het 'n gemiddelde jaarlikse groeiprestasie van 8% gehad. Die meeste Europeërs kan net droom van sulke jaarlikse opbrengste wat elke nege jaar die belegging verdubbel. Die saamgestelde effekte hiervan is selfs nog meer beduidend. old belê € 29 teen so 'n jaarlikse prestasiekoers in aandele; sy het op die ouderdom van 40,000 miljoen € 640,000 en dit sluit nie eens meer kontantinspuitings in haar beleggingsrekening in nie. is ongeveer € 65 (met 'n veel laer mediaan-welvaart).

Maar as ons dink aan 'beleggers' of die koop en verhandeling van aandele in Europa, dan beskou ons die welgestelde individue en groot korporasies. Maar eintlik kan die laer middelklasverbruikers hul aandeel in die wêreldekonomie hê en hulself op die langtermyn groei kan waarborg, as ons die las op die koop van aandele verlig. In plaas daarvan om vrees te versprei, moet wetgewers en reguleerders kleinskaalse private beleggings aangryp en inligting aan verbruikers voorsien. Ons het al te lank gesien hoe beleggers met 'n breë kwas geverf word. Slegs in gewilde vertonings soos Shark Tank en Dragon's Den beleggers op enige plek naby die nodige beroep op die breër publiek hê, terwyl die parlement in parlemente in Europa die blote woord van agterdog bejeën word.

Die Europese Unie se markte vir finansiële instrumente (MiFID) kyk na 'n opkomende hersiening. Privaat belegging moet vergemaklik word, en nie harder gemaak word deur regulatoriese veranderings nie. Wetgewers moet 'n werklike interne mark vir aandele- en fondsbeleggings skep en die hindernisse verlaag vir maatskappye wat aandele en beursverhandelde fondse (ETF) direk aan verbruikers aanbied.

Histories het aandelemarkte beter gevaar as ander besparingsskemas. Op die oomblik is daar net 'n klein faksie van die Europeërs wat voordeel trek uit 'n hoë enkelvoudige groei van hul pensioen. Europese beleidmakers moet 'n aandeelhouerskultuur onderskryf deur slim regulering en ophou om kapitaalmarkte te basseer, aangesien dit welvaart kan lewer vir 'n breë aandeel Europese besparers.

Bill Wirtz is 'n senior beleidsontleder vir die Consumer Choice Centre. Twitter: @wirtzbill

Lees verder

Twitter

Facebook

Neigings