#FoodUnion stel digitale gereedskap vir #Latvia suiwelbedryf bekend

| Junie 6, 2019

Sedert hul opkoms in 2012, het die pan-Europese suiwel- en ysmaatskappyvoedsel-unie klem gelê op konsekwente innovasie om hul plek bo-aan die bedryf te behou. Die nuutste voorbeeld kom in die vorm van die interaktiewe platform Slim melkboer, wat in Mei ingestel is met die doel om die Letse-suiwelbedryf te help, word meer doeltreffend, meer innoverend en meer tegnologies gevorderd.

Food Union se huidige status as 'n innoverende markleier is gedeeltelik tot die ondersteuning van die stigter belegger Meridian Capital Beperk. Meridian Capital is 'n internasionale beleggingsmaatskappy met hoofkwartier in Hong Kong met 'n gediversifiseerde beleggingsportefeulje wat verbruikersgoedere, eiendomsbeleggings, gasvryheid, infrastruktuur en natuurlike hulpbronne bestee.

In 2003 het Meridian gehelp om 'n bestuurs-uitkoop van 'n Unimilk, 'n suiwelmaatskappy in Rusland, terug te help. Askar Alshinbayev, stigter van Meridian Capital Beperk, was 'n raadslid van Unimilk van 2006 tot 2010 en was die kern van sy ontwikkeling van 3 suiwelfabrieke in die #2 suiwelmaatskappy in die GOS en daarna sy samesmelting met Danone Rusland.

Op grond van die sukses van Unimilk in Rusland, het Meridian Capital Limited die langtermyn-vennoot Andrey Beskhmelnitsky ondersteun wat in 2011 die produksievermoë van twee Letse-ondernemings gekonsolideer het om Food Union te skep.

Vandag, 'n sterk verbintenis met die verskaffers van die groep, wat honderde plase in die Europese suiwelgordel insluit, beklemtoon Voedselunie se verbintenis tot hoë standaarde en goeie rou melk. Deur die nuwe digitale gereedskap Smart Dairy Farmer te skep, het Food Union sy verhouding met sy verskaffers gesementeer. Dit is die eerste van sy soort in die digitale omgewing vir Letse boere en bewys oneindig nuttig om inligting oor melk wat vir verwerking verkoop word, te analiseer en te analiseer en sodoende doeltreffende beplanning van plaashulpbronne en bedrywighede te beplan.

Harijs Panke, adjunk-voorsitter van die direksie van die Food Union Group se maatskappy Rīgas Piena Kombināts, brei uit oor hierdie sterk, nuutgevonde verhouding: "Deursigtigheid, traceerbaarheid en lojaliteit is 'n integrale deel van die suiwelbedryf, dus deur die data op 'n gerieflike en maklike manier te deel. manier om te gebruik - funksies wat die kern van die nuwe platform is - ons word meer oop as 'n organisasie, terwyl ons vennote, die beste boere in Letland, selfs slimmer en meer progressief word. Dit is 'n noodsaaklike bydrae tot ons onderlinge verhouding. Terselfdertyd stel dit ook 'n nuwe standaard vir suiwelbesigheidsbestuur en verhoog die bedryf, gebaseer op eeue oue tradisies, tot 'n moderne vlak, en verhoog ook die kroon hoër nie net vir melkplaas en maatskappye in Letland nie, maar ook in die buurlande. Ek doen 'n beroep op elke gebruiker van die nuwe instrument om aktief te wees en ons terugvoer te gee oor sy werking en gewenste verbeteringe, sodat sy funksionaliteit selfs handig en nuttiger word. "

Ver van die rus op enige lauwerye, wat onafwendbaar kan kom uit 'n jaarlikse omset van € 280 miljoen in 2018, gaan Food Union voort om te innoveer en verdere sukses te soek. Dit vind plaas plaaslik, waar verhoudings met verskaffers voortgaan om te versterk deur tegnologiese vooruitgang soos Smart Dairy Farmer, maar ook verder weg, waar Food Union verlede jaar produksie in twee pasgemaakte suiwelfabrieke in China begin het, agter die agtergrond van Meridian Capital se $ 55 miljoen belegging.

Die nuwe platform bied boere wat langtermyn-samewerking met Food Union ontwikkel het toegang tot belangrike data soos die hoeveelheid verkoelde melk en die gehalte van die bestanddele, insluitende melkvet en proteïeninhoud. Boere kan ook die finansiële data met behulp van die gereedskap hou, insluitende data oor die betalingsbedrae wat die boer ontvang het en die totale hoeveelheid verkoopte melk, asook sy of haar gemiddelde melkprys en hoe dit korreleer met die gemiddelde markprys .

Meer inligting oor die vrylating van die platform.

Sewe jaar sedert sy skepping, het Food Union een van die grootste melk- en ysproduserende groepe in Sentraal- en Oos-Europa geword, met meer as 2500-werknemers, fabrieke in nege lande en verskaffers wat honderde plase in Europa insluit. Die maatskappy uitvoer na meer as 25 lande, met die belangrikste markte soos die Baltiese lande, Noorweë, Denemarke en Roemenië.

Meridian Capital Beperk is van die begin af 'n sleutelvennoot met verantwoordelikhede wat versprei is soos hulle in die Unimilk-dae was. Bo en behalwe Meridian Capital se finansiële toewyding, besturende vennoot Askar Alshinbayev handel oor finansies, beleggersverhoudinge en korporatiewe kwessies.

Die groep het China in 2015 aangegaan met PAG, een van Asië se grootste private ekwiteitsmaatskappye, en belê $ 170 miljoen langs Meridian.

Kommentaar op Meridian se belegging van 'n verdere $ 55 miljoen in 2017, Askar Alshinbayev, het gesê: "Toetrede tot China, wat een van die grootste en vinnigste groeiende verbruikersmarkte in die wêreld het, is 'n belangrike stap vir Food Union. Ons is vol vertroue dat ons saam met PAG kan werk, ons kan ons strategie lewer om Europese kwaliteit suiwelprodukte te vervaardig, wat veeleisende Chinese verbruikers kan geniet en vertrou. "

Die Meridian Capital en PAG-belegging in Food Union het die naam Baltic Private Equity / Venture Capital Deal van 2017 genoem.

Kommentaar

Facebook kommentaar

Tags: , , , , , , , , ,

kategorie: 'N Voorblad, Besigheid, ekonomie, EU, Letland

Kommentaar gesluit.